Nyår...

Har precis ätit mat. Just nu sitter jag med min älskling i soffan, dricker cider och väntar på att klockan ska bli 00:00. Verkligen älskar alla fyrverkerier. Jag blir som ett litet barn igen när jag ser dom. Ögonen bara glittrar, jag hör inte vad någon säger och är bara lycklig för en liten stund. Nu ska vi se på en film, hörs imorgon.
Gott nytt år :)

Varför slutar du inte

Varför tar du inte och slutar kommentera min blogg. Har du inte bättre saker för dig? Att du ens orkar bry dig om mig. Påverkar jag dig så jävla mycket? Och ja, det här året kommer bli bättre. Det kanske inte blir perfekt. Jag kommer inte må bra varje dag, men det kommer bli bättre än det förra, så länge inte någon i min familj eller M dör. Och det händer antagligen inte.

Gott nytt år!

Sista dagen det här året. Efter idag så kommer det aldrig mer att vara 2009. Tur det, för det har nog varit det sämsta året i hela mitt liv. Jag har haft roligt med mera, men jag har inte varit lycklig, min lycka försvann 1/3-09. Det var då Jenny dog, den människan jag älskade över allt annat. Men jag försöker vara glad ändå, men det är svårt. Men nu ska jag inte tänka på henne, måste tänka positivt. Gott nytt år!!!


2009 ett år med både glädje och smärta. Fast mest smärta :/

14 långa år

Ett stort grattis till min lillebror, som fyller 14 år idag.
Älskar dig jätte mycket min lilla plutt.

Städar nu igen

Har varit jätte sjuk ett tag, men det börjar bli lite bättre, har ingen feber längre, men hostar med mera fortfarande. Så jag har ju inte orkat städa, har inte orkat göra någonting, men nu är jag lite piggare, så har städat, är inte klar än, ska fortsätta snart, men behöver vila lite. Och vad är inte bättre än att sitta vid sin älskade dator isf? Längtar tills imorgon!!
Mina planer för nyår är:
Åka hem till mina föräldrar, fira min lillebror, eftersom att han fyller 14, efter det ska jag och min älskling äta god mat. Strax innan tolv-slaget går vi ut, tittar på alla fina fyrverkerier och öppnar en flaska champange. Längtar jätte mycket. Det kommer verkligen bli mysigt.

Nu ska jag äta lite och efter det fortsätter jag med städningen. Hörs senare ikväll eller imorgon.
Puss på er

28/29 december 2009 :)

Köpte en söt klännig tidigare idag. Eller rättare sagt igår eftersom att klockan är 01:43. Ska ha på mig den på nyår, så då kommer det bilder. Har haft det ganska bra idag, fast jag är sjuk. Jag och M var i stan, köpte min klänning, 3 par byxor till honom, raketer och Champang till nyår :)

Tycker att jag borde bli frisk nu, har varit sjuk jätte länge. Jag verkligen hatar att vara sjuk, kan nästan inte andas och får massa hallucinationer av febern. Inte alls roligt, men det blir bättre snart hoppas jag.
Ska ta och titta på en film nu, sen ska jag sova.
LOVE TO BE ME ;) puss
Oj vilka fina kommentarer man får.

Anonym: Om jag hade haft ett trollspö hade jag tryckt in det i ögat på dig

Har inte du något eget jävla liv? Jag är så trött på dina anonyma äckliga kommentarer. Men nu är det ju så att du älskar mig så mycket, så du kan inte sluta läsa min blogg. Du älskar mig så mycket så att du måste slänga ut dina små äckliga kommentarer. Har du inget bättre för dig? Är du så jävla besatt av mig?? Och hade det nu varit så att du tyckte att jag var en äcklig människa som du inte hade velat ha någonting att göra med, så hade du inte läst min blogg med mera. Förstår mig inte på dig överhuvudtaget. Och tro inte att jag inte vet vem du är, bara för att du är anonym.. Har ju faktiskt ditt ip-nummer.


Hatar att vara sjuk

Jag verkligen hatar att vara sjuk. Tycker att jag borde bli frisk nu. Vill inte slösa bort hela lovet med att ligga hemma och tycka synd om mig själv. Inte okej.. Så nu kan väl någon ta och plocka fram sitt trollspö och trolla mig frisk.... haha.. Aja ska fortsätta titta på tv och tycka synd om mig själv nu, hörs senare.


söndag....

Vaknad runt 12 idag. Har latat mig framför tv:n hela dagen. Hade egentligen tänkt åka in till stan och shoppa lite, men är nog lite sent för det nu. Får ta och göra det imorgon istället. Ska ta och pussa lite på min älskling, sen blir det mer film och kanske lite mat. Ni får ha det så bra tills vi hörs igen
Puss

Nu säger jag god natt

Ska ta och sova strax.
God natt på er, sov sött


Har tråkigt

Sitter här i soffan med min dator. Har riktigt jävla tråkigt just nu, vill hitta på någonting, fast vet inte vad. Är så jävla trött också, så orkar inte gå ut. Har mått dåligt hela dagen och kommer antagligen fortsätta göra det ett tag. Vill inte må dåligt, vill må bra.  Ska ta och titta lite på tv nu, men vi höres och störes....

Julklappar

Jag verkligen älskar julen, all god mat, alla presenter med mera.
Så tänkte skriva ner vad jag har fått:
En kokbok
Ett förkläde
En grytlapp
Godis
Strumbyxor
Massa strumpor
Underkläder
Pyjamas
2 snygga handdukar
En bok
Vantar utan fingrar
Smink
Bloodslime
1700 kr
Shampo, balsam, bodylotion med mera.Vad har ni fått för något?

PussI am beautiful

Anonym: Fan vad ful du är, tycker nästan synd om dig

Jag är inte ful överhuvudtaget. Det vet jag faktiskt om. Och tycker du det av någon konstig anledning så får du tycka det. Jag bryr mig inte om någon jävel tycker att jag är ful. Smaken är som baken, som man brukar säga, delad. Och tyck fan inte synd om mig. Jag själv är nöjd med mig själv och mitt utseende, det är ju det som räknas. Och dom flesta i min omgivning och som jag har träffat tycker faktiskt att jag är vacker. Men tyck du att jag är ful om du vill.
Alla kan ju inte ha bra smak ;)

I AM BEAUTIFULJULAFTON.......

Det känns så fel, det känns inte som jul. Kanske är det för att jag är här. I vanliga fall så brukar jag fira jul tillsammans med mina släktingar. Känns så konstigt att vara i göteborg under julen, känns så konstigt att vara utan släkten. Men det blir nog en bra jul ändå :)
Ska ta och väcka M snart tror jag.
GOD JUL PÅ ER!!!GOD JUL

GOD JUL PÅ ER!!!
Hoppas att ni får en underbar julafton. Iaf dom flesta utav er.
PUSS
Rudolf :)

Från en gammal vän: lilla Lilith säg inte upp kontakten emd alla som står i din närhet. Man kan vara arg men det går över. Du sätter bara käppar i hjulet för dig själv. För tillsut blir du helt ensam.

Det är inte jag som säger upp kontakten med dom, det är dom som säger upp kontakten med mig. Jag har själv sagt upp kontakten med min mamma, och det är pga att jag inte vill ha henne i mitt liv. Och har min kusin med mera lust att säga upp kontakten med mig, pga att jag sagt upp kontakten med min mamma, så får dom göra det.

Mamma

Jag älskar dig och det kommer jag alltid att göra, hoppas att du vet det. Men bara för det, så betyder det inte att jag vill ha kvar dig i mitt liv. Jag är så trött på dig. Kan du förstå det? Du kommer alltid att ha en liten plats i mitt hjärta.

JAG HATAR DIG!!

Efter att jag har skrivit detta så ska jag försöka skita i dig. Måste bara få ur mig lite av min ilska. Och som du tidigare skrev till mig, så skiter du i om jag skriver om dig i min blogg. Hur vet du ens att det är dig jag har skrivit om? Jag har inte skrivit ditt namn med mera. Jag har skrivit E. Det kan lika gärna handla om någon som heter Emma. Men nu är det ju så att allt handlar om dig Emelie Malm. Så ta åt dig av all uppmärksamhet jag ger dig :)

Ingen tröja

Nu har jag ingen tröja längre. Är riktigt jävla arg, men ska försöka skita i det. Du ska fan inte få förstöra min julstämning!! Och jag skiter i om du hatar mig, för jag hatar dig med. Och jag skiter i om dina såkallade vänner hatar mig. Jag har egna vänner.

OBS DETTA ÄR INGET HOT:
Jag önskar att du var död. Jag kommer inte att ta livet av dig även om jag har lust att göra det. Men hade du dött så hade jag bara skrattat. Jag hade tyckt att det hade varit så skönt att du inte längre fanns i denna värld. Jag hade spottat på din grav och sagt äntligen!!
Jag kommer inte skada dig på något sätt, för det är bara jag själv som förlorar på det.


En kommentar

vad börjar bokstaven påOm du så gärna vill veta vad bokstaven börjar på så är det E.
Varför undrar du?

Hahaha

Detta är riktat till en speciell person.

Hahaha, vet du vad jag hittade igår? Jag hittade en utav dina tröjor här!!! Så kom nu hit med min tröja, så får du tillbaks din tröja. Och klipper du sönder den, så har jag något som jag kan klippa sönder :) Det var allt jag ville säga!! :)

Min tröja...

Gör vad fan du vill, men kom hit men min tröja först. Och du klipper fan inte sönder den. Vill du ta sönder mina ägodelar så ta sönder någonting annat, för man kan inte köpa såna tröjor längre!!! Eller ta sönder dina egna jävla grejer!!!!!! Och lägg av med alla dina hot!! Är så trött på det!!!


Nyvaken..

God morgon på er. Vaknade för en liten stund sen. Vill inte vara vaken, vill bara ligga och sova. Men det får jag inte. Köpte aldrig skor igår, så ska åka och göra det nu, sen ska jag träffa min f.d soc. Hon ville prata med mig. Nu måste jag skynda mig lite, hörs senare.

Kusin.....

Bra, då säger du & jag upp kontakten med! Ha ett bra liv f.d kusin

Fick en vacker kommentar från min kusin.  Varför säger du upp kontakten med mig? Jag har väl inte gjort dig någonting. Jag vet att du tycker om min mamma med mera, men bara för att jag inte har någon kontakt med henne, så behöver du väl inte säga upp kontkten med mig? Eller? Aja det är din förlust.

Skor!!

Idag ska jag äntligen köpa skor!! Behöver det verkligen. Har inga vinterskor, så fryser ihjäl om mina små fötter. Eller rättare sagt mina stora fötter :/ Hoppas bara att jag hittar några som passar. Mina inlägg måste ju även få plats i dom. Usch va jobbigt det är att köpa skor när man har fel på fötterna. Men det ska nog gå bra.
Puss på er

På väg hem

Sitter på bussen på väg hem nu. Längtade så mycket, men allt jag känner nu är ångest. Jag har sagt upp kontakten med min mamma med mera. Och nu tjatar soc på mig med mera. Jag är faktiskt utskriven + att jag är myndig, så jag får göra vad fan jag vill så länge det är lagligt. Men tydligen så får jag inte det. Och åker inte jag hem till mina föräldrar nu så blir det inte trevligt, enligt henne. Jag gör vad fan jag vill!! Fatta det!!!

Ännu en ny dag

God morgon på er. Är jätte trött. Har lust att bara lägga mig ner och fortsätta sova. Men det hinner jag inte. Och den som skriver anonyma kommentarer till mig, kan väl ta och sluta. Och tycker du som du tycker, så kan du ju stå för det själv istället för att vara anonym. Men du kanske inte vågar det. Aja nu ska jag inte spendera mer tid på hopplösa idioter.
Puss

Sova

Ska ta och sova lite nu, iaf försöka.
Vi hörs imorgon :)

Farmor idag då

Ska åka och träffa min farmor idag. Det kommer säkert bli trevligt. Vaknade precis och mår inte sådär jätte bra idag. Fast inte på grund av all skit som hänt den senaste tiden, utan på grund av vinet jag drack igår. Har bara mig själv att skylla. Nu ska jag ta och sminka mig med mera.
Puss

Har precis varit hos min faster

Var precis hemma hos min faster och hälsade på. Var riktigt mysigt, fick träffa min söta lilla kusin också :) Vi åt jätte god mat, för att sedan äta chokladpudding, MUMS! Sen satt vi och pratade och lekte lite i några timmar. Har inte haft så trevligt på länge. Slapp tänka på allt för en stund, vilket var jätte skönt. Nu ska jag ta och titta lite på tv, men hör av mig senare. Och den/ni som skriver anonyma kommentarer kan väl bara ta och sluta. Det är bara löjligt.
Puss på er

Jag vill inte fortsätta

Jag vill inte forsätta kriga om det är det du tror. Men jag tänker fan inte ta bort mina inlägg om du tror det. Det som har hänt har hänt och jag tänker inte raddera det. Bara för det betyder det inte att jag vill fortsätta. Och jag kommer inte skriva någon mer skit om jag inte får någon anledning till det. Och min blogg har inte med saken att göra. Här skriver jag bara om vad som händer och om vad jag tycker, och det står jag för!


Bara ta och ge dig

Ta och skit i mig då. För snart har min gräns blivit nåd, och det vill du inte.

Äntligen

Äntligen är det slut på all skit (inte all skit, men nästan). Blev tillsagd att jag skulle ta bort det jag skrivit, men vet inte riktigt om jag vill det, eftersom att det inte finns kvar någon annanstans. Även om detta inte är något man ska vilja minnas, så vill jag minnas så mycket som möjligt. I framtiden så kommer jag inte ha någonting med dig att göra, och samtidigt så kommer jag inte vilja dig något ont. Jag vill bara att du ska leva ditt liv och jag mitt. Skiten kommer tyvärr stå kvar.

Försvinn ut ur mitt liv

Ge dig! Vet du vad jag hade tänkt skita i allt, jag hade börjat släppa det. Men du bara fortsätter. Vad tror du händer då? Tror du att jag kan skita i det isf? Jag hade inte sagt eller skrivit något om dig på flera timmar, vet du varför, för att jag har bättre saker för mig. Så om du tar och slutar nu, så kan vi gå vidare och göra vettigare saker av våra liv. Jag vill inte ha med dig att göra, och det är tydligt att du inte vill ha med mig att göra heller, men varför fortsätter du isf?

Från Carro

aa men gumman hur beter jag mig då?? du ska inte komma och försöka förstöra mitt och jimmie s liv bara för du inte själv kan vara lycklig du störd gumman det säger jimmie själv så kom inte och dra massa påhittade sakaer för jimmie är mitt allt mitt liv.....

Kommer du ihåg vad jag skrev igår? Att jag inte ville ha något mer med dig att göra, så varför respekterar du inte detta? Och om jag var dig så hade inte jag velat ha någonting med mig och göra.
Du vet väl själv hur du beter dig eller? Jag kan skriva det öppet om du vill, det är bara att säga till isf. Men jag har inte lust att göra saker värre än vad dom redan är. Och påhittade saker?? Och jag skiter i om han tycker att jag är störd, det får han tycka om han vill.  Jag försöker inte förstöra ditt och Jimmies liv. Jag har inget emot honom, även om det verkar som att han har något emot mig. Jag vill inte förstöra hans liv. Ditt liv skiter jag fullständigt i. Det kan lika gärna vara förstört, bryr mig faktiskt inte. Jag tyckte att han förtjänade att veta det jag skrev till honom, det var därför jag skrev det till honom. Och han kan få så mycket bättre än dig. Och Om han nu är ditt allt, ditt liv, som du påstår. Varför vissar du det inte då?

Sitter här och skriver att jag inte bryr mig, men lite bryr jag mig nog iaf, annars hade jag inte suttit och skrivit det här. Så ta nu och skit i mitt liv och lev ditt egna, så skiter jag i ditt liv.
Tack för migoch det ska komma från dig

du är redan så jävla knäckt så det finns inte ord för det..............

Tack

Efter att dom skrivit en massa skit på facebook, så skrev någon såhär: Kanske ni ska lägga ner disskusionen här tjejer...Carro ta bort de här inläggen...ingen förtjänar sån här skit offentligt....enligt mig iaf.

Carro: Asså lilith och hennes mamma förjännar det nät dom tror jag har tänt på deras hust spota på dom


Fick en gullig kommentar

Fick en gullig kommentar från någon som hette Jenny. Började gråta. Inte pågrund utav vad hon hade skrivit, utan pågrund av hennes namn. Var Precis inne och kollade på hennes nattstad, och det värsta av allt, var att hon var ganska lik min Jenny. Så nu sitter jag här och tänker på henne istället. Vet inte om det är bättre eller sämre. Vet inte vad som är jobbigast att tänka på. Alla problem som är just nu eller Jenny. Kommer alltid att älska dig R.I.P

Tack för kommentaren iaf :)


Jätte trött

Vaknade precis, är verkligen jätte trött. Jag har iaf sovit gott. Om jag har tur så blir den här dagen bra, det känns som en bra dag. Så hoppas bara att alla idioter lämnar mig ifred. Jag åkte faktiskt bort, för att komma bort från skiten. Ska ta och sova lite mer. Hör av mig senare.
Puss på er (inte till alla)

God natt

Ska försöka sova lite nu. Det är bara jobbigt att vara vaken. Speciellt nu när det händer så mycket.

Jag förstår att du är arg

Du får vara hur arg du vill, du behöver inte ha någon kontakt med mig över huvudtaget. Så håll dig borta. Jag kan skita i dig, men då måste du strunta i mig med, annars fungerar det inte. Och säg inte att jag är en smutsig luffare, för det är jag inte. Jag orkar inte lägga ner mer tid på dig, och hoppas att du inte lägger ner din tid på mig. Så från och med idag kommer jag inte ödsla någon tid på dig, så länge du inte fortsätter. Ha ett bra liv eller nåt.

Ge dig!!

Nu får du fan ta och ge dig. Lägg dig inte i mitt liv, så lägger jag mig inte i ditt liv. Låt mig vara!!!Är du så jävla feg att du inte kan skriva ditt namn?

Jag vet att alla dessa anonyma äckliga kommentarer kommer från samma dator, eftersom att jag har ipadressen. Men du är väl så jävla feg att du inte vågar stå för det själv. Din äckliga hora


Nu orkar jag inte mer

Klarar inte av mer skit!!!

Jävla skit kommentarer

Håller med Carro, du är ett jävla mongo och det var säkert du som tände på ditt egna hus din dumme fan

A jag tände på mitt egna hus när jag är över 30 mil därifrån.

Tack för den

Fick ett jätte vackert mail från carro:


DIN JÄVLA LILA ÄCKLIGA HORA HUR FAN KAN DU TRO ATT JAG SKULLE TÄNDA PÅ ETT HUS DÄR DIN LILLE BROR ÄR I JAG HAR LA FÖR IN I HELVETE EN EGEN JÄVLA LILLE BROR ELLE??? JAG BRYR MIG INTE OM DIN DIN LILLA SMUTSIGA ÄCKLIGA HORA HOPPAS DU GÅR OCH DÖR DU OCH DIN MAMMA NÄR DU FACKLING ANKLAGER MIG FÖR NÅTT SÅNT MÄTCKER FAN NU ATT DU ÄR ETT JÄVLA MONGA SÅ DRA ÅT HELVETE..Vet du ens vad en hora är?

Kusinen

Ska träffa min underbara alexandra idag.
Väntar bara på att hon ska höra av sig, så att jag vet när hon är här.


Pratade med soc nyss

Pratade med socialen för en liten stund sen. Och konstigt nog så var hon inte arg. Hon tyckte att det var bra att jag åkt bort och tyckte att vi skulle prata om allt som hänt när jag kommer hem. Känns bra att hon inte arg, fast samtidigt så känns det lite konstigt. För jag tycker att hon borde vara det. Nu slipper jag oroa mig för det iaf. Har tillräckligt med problem just nu.

Svar

anonym: Vem är det som har försökt att bränna ned ditt hus? M?

Jag vet att det inte är M, misstänker en viss person fast denna påstår att hon inte gjort det. Så jag vet helt enkelt inte. Det kanske är hon eller så är det någon annan. Men kommer inte på någon annan som skulle vilja skada min familj på det sättet.


Riktigt jävla arg

Det var längesen jag var så här arg. Jag är blir arg ganska lätt, men det brukar släppa efter ett tag. Men nu är jag riktigt förbannad. Och krigar du med mig och min familj, så krigar jag tillbaks. Och jag ger mig inte. Jag ska förstöra er totalt.

Vaknade precis

God morgon. Som ni märker har jag inte så positiva saker att skriva om. Men det finns nästan inget positivt i mitt liv just nu. Är i Linköping just nu som ni vet. Är så jävla trött på all skit.


Jag gjorde bort mig, jag vet det. Men vad hade du gjort i min sitution? Jag orkade inte med all skit, orkar fortfarande inte med all skit. Ville bara försvinna från verkligheten en stund, för den var för jobbig att hantera. Men jag gjorde bara allt värre. Så nu kommer jag få böter igen, som jag inte kommer ha råd att betala.

GÅ OCH DÖ!!!

Du har all rätt i världen att vara arg, men ge dig fan inte på min familj. Just nu så har jag lust att slå ihjäl dig, men det gör jag inte. Tänker inte åka dit pga en liten slyna.
Nu är det krig!!! Du borde inte få vara ute i det fria. Du borde sitta inlåst i all framtid. Och försöker du elda upp vårat hus en gång till så eldar jag upp dig. Ska se till så att du åker dit för mordbrand din äckliga hora.

Du skulle bara veta hur min bror mår nu. När allt redan är piss, så gör du det ännu värre, värre än vad jag någonsin hade trott att det hade kunnat bli.


Jag är vuxen

Jag är faktiskt vuxen och kan ta hand om mig själv. Och nu har jag åkt bort, för orkar inte mer. Och jag dör inte av saknad. Jag försöker reda upp mitt liv, och det kan ingen annan än jag göra. Så snälla låt mig bara vara.

Jag är inte dotter mer

E du kan dra åt helvetet och det kan du också göra .
Ni fattar ju ingenting.

M vill inte förstöra dig, han är bara väldigt arg för tillfället.
Och det är jag med. Om jag kommer hem innan jul så säger jag hejdå till dig, efter det vill jag inte ha någon kontakt med dig. Kommer hem på nyår också, bara för att säga grattis till min lillebror. Du tror att du hjälper mig, men du förstör bara mitt liv. Och M misshandlar inte mig med mera som du har fått för dig. Han kan vara lite elak ibland, men vet du vad jag är så jävla mycket värre. Jag är faktiskt vuxen och kan ta hand om mig själv. Så lägg dig inte i mitt liv!!
Jag älskar dig och det kommer jag alltid att göra. Antagligen bara på grund av att du är min mamma. Men jag vill inte ha dig i mitt liv. Jag vet att du bryr dig, hade jag också gjort om det var min dotter. Men du reagerar på helt fel sätt. Så snälla låt mig bara vara.


Är i Linköping nu

Att åka iväg, tar inte bort alla mina problem, men jag slipper iaf alla äckliga människor.


Kommentarer

Vet du vad du håller på att göra? Du håller på att stöta bort alla som älskar dig Lilith. Du offrar din familj, din släkt, dina vänner & framförallt din kusin (jag) som älskar dig över allt annat för den där idioten!! Hade du respekterat och älskat mig och resten av dina nära så hade du inte gjort såhär mot oss. Du hade inte Sett på när vi blir helt till oss av oro utan att göra någonting! Allt kretsar kring dig och det är bara du som kan göra allt bra igen! Fattar du inte att ju värre du beter dig mot oss desto mindre har du kvar att luta dig emot när det blir svårt.. Han kommer inte finnas kvar hos dig föralltid. Han vill ju bli av med dig hela tiden... Låt honom vara, lämna honom och finn tröst och styrka här hos oss som faktiskt älskar dig stumpan. Ring mig när du kan!


Jag vet faktiskt vad jag håller på med. Jag stöter inte bort er, jag vill inte ha er i mitt liv för tillfället bara. Allt jag försöker göra är att bygga upp ett bra liv, men ingen verkar fatta det. Han vill inte alls bli av med mig hela tiden. Bara ibland. Han kan säga stick härifrån, jag vill vara för mig själv ett tag med mera. Och klart att vi är trötta på varandra ibland. Vi är ju tillsammans nästan dygnet runt. HAN ÄR INGEN IDOIT!! Han kan bete sig som en idiot ibland, men vet du vad det gör jag också.
DU MÅR JU ALLT ANNAT ÄN BRA MED HONOM!!! LÄGG AV MED SKITSNACKET!!!


Jag mår inte bra, det är jag väl medveten om, men det är inte på grund av honom. Utan honom så hade jag antagligen mått ännu sämre, men ingen verkar fatta det.
Sitter på bussen

Nu är det bara en timme kvar tills jag är framme i Linköping. Längtar som fan, men samtidigt så längtar jag hem. Mitt liv är kaos nu. Varför kan inte bara alla låta mig vara ifred? Sluta lägga er i, ni göra bara allt värre. Fattar ni inte det.

Och så vill jag säga förlåt till en viss människa. Vet att jag lovade att inte säga något. Fundera länge på om jag skulle berätta det eller inte. Och idag bestämde jag mig. Vet du varför?
Jo för att otrohet är det värsta jag vet, och hade samma sak hänt mig så hade jag velat få reda på det. Du säger att du älskar honom, men vem fan knullar med någon annan isf? Förlåt för att jag berättade det, men tycker att han har rätt att veta det.

3 timmar kvar

Om 3 timmar sitter jag på bussen påväg till Linköping.
Vill  bara säga förlåt, för jag är verkligen ledsen, det här var det minsta jag ville.
Kommer sakna er, iaf dom flesta, ni andra kan dra åt helvetet.

Linköping here I come

Orkar inte mer. Så jag sticker till Linköping.
Vet inte om det hjälper, men klarar inte av mer skit.
Allt jag försöker göra är att få mitt liv att fungera.
Jag mår inte bra, men hade mått ännu sämre utan min älskling.
Varför kan folk inte bara ta och sköta sina egna liv?
Sluta lägga er i!! Ni förstör bara alltihop.

Hatar anonyma äckliga komentarer

Anonym: du kan fan inte vara klok i huvudet. vara ihop med en äcklig gammal gubbe..:S


Jag är visst klok. Åldern spelar faktiskt ingen roll. Jag mår bra tillsammans med honom och jag älskar honom. Det är det ända som räknas. Och han är ingen äcklig gammal gubbe. Han är en underbar människa som jag älskar.
Bara så att du vet.


Lägg av nu!!

Ni förstör mitt liv!!

Efterbliven haha

Jag efterbliven? hahaha och det ska komma från dig. Jag mår inte bra. Det är jag väl medveten om, men jag är fan inte efterbliven för det. Jag är medveten om mina fel och brister, men jag försöker förbättra det, till skillnad från dig.
Vem fan kissar i en mugg och ger det tills sin såkallade pojkvän och säger att det är te? inte jag iaf. Du är så jävla äcklig!!!

Du fattar ju ingenting din jävla kossa

Förstår mig verkligen inte på vissa människor. Vad fan är det för fel på dig. Vet du vad det äckligaste är? Att jag tyckte om dig, jag tyckte att du verkade vara en trevlig människa. Men så fel man kan ha. Du vet fan ingenting, så öppna inte din stora mun.
Jag och M har det inte perfekt det vet jag, vi bråkar ibland. Det gör nog dom flesta. Men få inte för dig massa jävla dumma ideer. Du vet ingenting!!!
DIN ÄCKLIGA fULA KOSSA!

Jag är en idiot

Jag vet att jag kan bete mig som en jävla idiot ibland. Men det viktigaste är ju att jag inte menar det. Jag gör misstag hela tiden, men vet du vad, jag är mänsklig. Det viktigaste är att jag lär mig av mina misstag och att jag är ledsen. Jag gör dumma saker hela tiden, men jag gör inte samma dumma sak flera gånger. Jag lär mig, och förhoppningsvis så blir jag en bättre människa på grund utav det. Förlåt för att jag är så jävla dum ibland.


Jag är så trött på dig

Åhh fyfan va skönt det kommer vara om en liten stund. Äntligen försvinner carro härifrån. Men hon kommer tillbaks imorgon :( Egentligen så tycker jag om henne, hon är jätte snäll med mera. Men jag orkar inte med henne mer. Får lust att smälla till henne ibland, men det gör jag inte. Jag vill vara ensam med min älskling, och det är inte bara det som är jobbigt, hon går mig på nerverna. Jag önskar att hon kunde försvinna. Det gör hon ju strax, men bara för en kort stund. Jag vill att hon ska vara långt härifrån, sen hade det varit okej om hon kom och hälsade på någon gång ibland. Just nu är det bara för mycket av henne. VILL INTE HA HENNE HÄR!
Puss

Orkar inte mer, orkar verkligen inte

Jag orkar inte mer, jag gör verkligen inte det. Vet inte vad jag ska ta mig till. Orkar inte kämpa mer. Jag vill bara dö, men jag är rädd för döden. Jag orkar inte mer. Jag vill inte leva i denna hemska värld. Jag vill bara vara lycklig, men tror inte att jag kommer kunna bli det igen. Jag är så trött på allt.

skola...

Ska strax till skolan. Hör av mig senare.
PUSS


Du förstår inte

Du förstår inte hur mycket jag älskar dig.
Du förstår inte min tankar.
Jag försöker få dig att förstå, men det går inte, för du är inte jag.
Jag försöker få allt att fungera, men det är svårt när jag mår som jag mår.
Jag försöker verkligen, jag försöker för din skull. För att jag älskar dig
Utan dig hade jag inte klarat mig i den hemska värld.

Mår dåligt just nu

Mår dåligt, men försöker vara glad, eftersom att min älskling fyller år idag. Vill bara lägga mig och dö för tillfället. Men här sitter jag med ett leende på läpparna. Orkar inte mer, orkar inte må såhär. Varför kan jag inte bara få vara lycklig??


40 långa år.

Min underbara älskling har nu levt i 40 år. Ett stort grattis till honom.
ÄLSKAR DIG!


Stannar hemma..

Skulle åka till skolan tidigare. Hade inga cigaretter, så tog lite pengar utav M för att köpa det på vägen. Men dum som jag är så glömde jag mitt pass hemma, så kunde inte köpa några. Fick panik när jag upptäckte det inne på pressbyrån. Så jag åkte hem igen. Nu sitter jag här och försöker lugna ner mig. Fattar inte hur jag kan få panik för en sådan liten grej. Skiter nog i skolan helt idag. Känns så onödigt att åka dit nu. Är jätte sen + att jag bara har en lektion idag.
Puss på er

Söndag :(

Hade ganska roligt igår. Var på krogen med min carro. Blev bråk, men fick som tur med mig henne därifrån. Vi åkte hem och ringde till M och bad honom att skynda sig hem. Vi satt här, lyssnade på lite musik och drack öl. Sen så fick jag för mig att jag skulle dricka sprit. Häller i mig ett helt glas, och innan jag hinner springa ill toaletten så ligger allt på golvet. Och precis då kom M hem. Hahaha. Så satt på knä och tvättade bort spyan från mattan. Det tog skit lång tid. Efter det så fick jag inte dricka mer för M. Jag var faktiskt inte så full, men min mage klarar inte av sprit.

Lördag igen...

Skulle åkt och köpt en klännig tidigare idag, men det blev aldrig av. Får åka och köpa den imorgon istället. Hoppas bara att den finns kvar då. Sitter här med min carro, lyssnar på musik och dricker en iskall cider. MUMS säger jag bara. M är på julbord med jobbet nu. Saknar honom :( Ska ta och sminka mig och sånt nu, medans jag fortfarande är nykter ;).
Puss på er

God morgon på er

God morgon alla sötnosar och alla andra :)
Gick ut carro och några till igår. Var inte alls lika roligt som jag trodde. Bara massa äckel som kladda på mig. Och dom fattade ju ingenting när jag sa åt dom. Började putta bort istället, men dom kom tillbaks. Och sen när K (carros kompis) kom så höll jag på att smälla till henne. Hon kom bakifrån, så jag såg henne inte, kände bara en hand. Orkade inte vara kvar där, så jag åkte hem till min älskling. Han låg i sängen och snarkade som en liten gris och var jätte gullig.

Ska åka in till stan och köpa en klänning snart.
Puss på er


Utgång ikväll?

Ut med carro barro och lite annat folk ikväll, om allt går som planerat. Hoppas bara att jag behåller mitt humör. Har såna humörsvägningar. Kan vara ganska glad en stund för att sedan bli jätte ledsen eller sur på grund av ingenting. Just nu är jag på party humör, hoppas att det håller i sig hela kvällen bara.
Puss på er

Sitter och lyssnar på musik och tänker på JennySätt på låten så är du gullig.


Första gången jag lyssnar på den här låten sens innan Jenny dog. Hon lyssnade på den här låten väldigt ofta. Jag får så mycket minnen och det är jobbigt. Jag hatar dessa minnen. Men samtidigt så är jag glad över att jag har dom. Jag är glad över att jag träffade henne. Jag är glad för att jag fick chansen att lära känna denna underbara ängel. Men ibland så önskar jag att jag aldrig hade träffat henne. Då hade jag inte mått såhär dåligt nu.
Jag önskar att hon fortfarande var vid liv. Det önskar jag mer än någonting annat. Jag skulle göra vad som helst för att få tillbaks henne. Men det går inte. :( Jag kommer aldrig någonsin få tillbaks min ängel. Hon kommer aldrig mer vandra på våran jord. Och jag kommer att få leva utan henne i resten av mitt liv. Hur fan ska jag orka??! Hon kom in i mitt liv som en underbar människa. Hon var min ängel. Hon gjorde mig lycklig och nu finns hon inte mer.
JAG ÄLSKAR DIG JENNY LAMBERG!!! 1991-03-05 - 2009-03-01

Äntligen fredag :)

Äntligen är det helg igen. Är så trött på skolan. Men som tur är det inte långt kvar tills det blir lov. Flyttade hem till min älskling igen i onsdags kväll. Vi hade kanske behövt lite mer tid ifrån varandra. Men klarade inte av att bo tillsammans med mina föräldrar. Höll på att frysa ihjäl när jag var där + att jag och min mamma tjafsar hela tiden. Nu liger jag här i soffan för mig själv och tar det lungt. Ska hoppa in i duschen om en liten stund.
M är påväg till Falköping nu. Skulle också åkt dit egentligen, men fick inte plats i bilen. D flyttar dit idag nämligen, och vi hade lovat att hjälpa till. Men fick inte plats pga alla saker. Lika bra det, hade nog inte varit till så stor hjälp ändå.
Puss på er

Usch vad kallt det är

Ligger här i min säng och håller på att frysa ihjäl. Jag fattar inte hur det kan vara såhär kallt inomhus. Som tur är har jag min varma dator, men den värmer ju inte hela kroppen.
Känns så konstigt att vara här. Har inte kvar mitt rum längre heller. Min säng står kvar och lite andra saker. Men dom har gjort om rummet helt. Min pappa använder det nu som replokal. Så är fullt med trummor med mera här inne. Ska ta och sova snart tror jag. Är jätte trött idag.
Puss på er

Helt slut..

Bor ju hemma hos mina föräldrar för tillfället. Och dom bor ju högst upp på ett berg. Det är verkligen skit jobbigt att gå upp hit. Har gått upp för det jävla berget 2 gånger idag. Först efter skolan, lämnade min dator och sånt. Och sen så har jag och min lillebror varit i stan och köpt julklappar och en födelsedagspresent till M. Tänkte skriva vad jag hade köpt först fast kom på att det ska jag inte alls göra. Det är ju inte roligt om dom jag har köpt saker till läser vad dom ska få.  Det värsta med att bo här är nog backen upp.  Ne det är det inte, det värsta med att bo här är att vara utan min älskling. Nu ska jag vila lite. Vi hörs senare.
Puss

ledsen

Jag bara gråter och gråter utan min älskling. Kunde inte sova inatt, låg bara och grät. Slutade med att jag gick in till min lillebrors rum och kröp ner brevid honom. Fatttar inte hur det kan göra så ont att vara utan honom. Han lever ju fortfarande och jag får ju snart se honom. Visste att det skulle vara jobbigt att vara utan honom, men trodde inte att det kunde vara såhär jobbigt. JAG ÄLSKAR DIG M!

9 månader

9 hela månader utan dig. 9 hela månader med konstant ångest och saknad.

Varför, varför just du?? Jag fattar inte det. Varför skulle den vackrast, snällsate och underbarste människa som någonsin funnits försvinna? Allt jag vill är att du ska vara vid liv. Det gör så ont i mig. Det är som att någon har slitit ut alla mina inälvor. Det gör ont, det gör ont i hela kroppen. Jag är så tom utan dig.

JAG ÄLSKAR DIG JENNY!! R.I.P <3RSS 2.0