Ledsen...

Har försökt bättra på mitt bloggskrivande. Men det har hänt så mycket den senaste tiden, så har inte haft tid. Just nu sitter jag hemma hos mina föräldrar och gråter. Jag bara gråter och gråter. Vet inte vad jag ska ta mig till. Jag och M har haft det väldigt jobbigt ett tag. Så jag har varit hos mina föräldrar i några dagar nu. Vet inte hur länge jag ska vara här. Vet inte om jag ska behöva klara mig utan min älskling i resten av mitt liv. Allt är så jobbigt, och den enda som kan få mig att må bättre vill inte vara med mig. Jag kämpar, jag kämpar varje dag. Och jag har haft sån tur som har haft M vid min sida, för utan honom hade jag inte orkat. Vet inte hur jag ska fortsätta orka. Han är mitt allt....

Förlåt

Hej alla läsare. Inte för att jag har så många läsare kvar. Har inte skrivit på evigheter. Men har inte riktigt haft lust.
Jag praktiserar nu, för ett företag som heter greenworks. Det går riktigt bra. Gjorde en musikvideo med ett band som heter Stormhold i fredags. Det gick skit bra och var ganska roligt. Och imorgon ska vi göra en till musikvideo, med ett band som heter MILLION. Sökte efter dom på nätet, men hittade ingentng. Man vill ju gärna veta vad det är för band innan man sätter igång. Men det ska nog gå bra ändå. Nu ska jag ta och vara lite social. Men ni får ha det bra tills vi hörs igen. Det ska förhoppningsvis inte ta för lång tid.
Puss

RSS 2.0