Fick ett brev häromdagen

Hej igen.
Jag har tidigare skrivit om vad som hände natten den 2:a september. Detta polisanmälde jag såklart. För jag accepterar inte deras beteende. Det tog ett tag och sen fick jag ett brev om att dom inte gjorde någonting åt saken. Jag blev leden såklart och pratade med min sambo som hjälpte mig att överklaga beslutet. Och härmdagen fick jag ett brev där det står:

Beslut:
Jag gör ingen ändring av åklagarens beslut.

Bakgrund
Chefsåklagare Per Lind beslutade den 15 Oktober 2010 att inte inleda förundersökning avseende misstanke om hemfridsbrott (1400-k157791-10). Som motivering angavs att uppgifterna i ärendet inte gav anledning att anta att brott som hörde under allmänt åtal hade förövrats.


Du har begärt överprövning av beslutet. Per Lind har inte funnit skäl att ända sitt beslut och överlämnat ärendet till utvecklingscentrum i Malmö för överprövning.

Jag har tagit in handlingarna i ärendet.
Skäl för beslutet
Efter genomgång av ärendet konstaterar jag at jag gör samma bedömning som åklagaren att förundersökning inte skall inledas.Jörgen Linberg
överåklagareJag vill inte att dessa poliser ska gå fria ifrån detta. Jag känner mig kränkt och jag accepterar inte deras beteende. Jag ska kunna ligga och sova i mitt egna hem utan att vakna med pistoler riktade mot mig. Den natten trodde jag att jag skulle dö. Eftersom att det var poliser som kom kunde jag inte göra något. Jag kunde inte ringa efter hjälp med mera eftersom att dom var poliser. Jag fick sitta i min trappuppgång i bara underkläder. Dom tog ifrån mig all min frihet utan anlednig och det fanns inget jag kunde göra. Jag drömmer fortfarande mardrömmar om denna händelse, jag får ont i magen så fort jag ser en snutbil åka förbi. Jag mår skit dåligt och detta pågrund av de poliser som var här den natten. Jag känner mig inte trygg i mitt egna hem. Enligt mig så ska inte poliser utan beslut om husrannsakan gå in i ett hem med dragna vapen och göra som dessa svin gjorde.

Och detta ska få oss att känna oss tryggare???

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.510869-fler-poliser-i-julhandeln

Fler poliser.. Haha. Vi behöver inte fler svin. Istället borde vi ta och rensa upp bland dom. Ge dom bättre utbilding och se till så att alla dessa äckliga grisar som inte kan göra sitt jobb får sparken. Jag känner mig inte tryggare av extra poliser, snarare tvärtom. En del utav dom som finns där ute är redan bra, har faktiskt mött en del utav dom, men många beter sig som svin och är maktmissbrukare och tror att dom kan göra vad dom vill, bara för att dom har en uniform. Jag är trött på sveriges poliser. Förtår inte varför inte regeringen gör något åt detta. Vi har poliser som gör precis hur dom vill utan att få något straff. Vi har äckliga våldtäcksmän till poliser, vi har poliser som tar livet av folk. När ska detta ta slut? Jag känner mig inte trygg överhuvudtaget. Jag vill inte bo i ett land där polisen kan göra precis som dom vill. Jag vill kunna känna mig trygg i mitt egna hem. Jag vill ha poliser som följer lagen och som kan sköta sina jobb, jag vill ha poliser som man kan lita på.


God morgon

God morgon. Just nu sitter jag hemma hos min underbara pappa och tar det lugnt. Han ligger och sover och jag sitter vid datorn och röker och har precis ätit en lussekatt. Bakade för 2 dagar sen, så när jag åkte hit igår så tog jag med mig en påse. Dom är helt perfekta. Inte till formen, men till smaken :) Gorde utan russin, eftersom att varken jag eller min sambo tycker om russin. I vanliga fall så pillar både jag och han bort dom. Igår satte jag mig här och skrev, för första gången på över en månads tid. Kändes bra. Ska uppdatera oftare, men det har varit så mycket efter M:s operation.

Vi ska antagligen åka till linköping över jul, fast det är inte säkert att vi kan. Som det ser ut nu, så klarar M bara av att köra korta sträckor pga smärtorna i benen. Så jag hoppas att det blir lite bättre så att vi kan komma iväg. Jag kommmer ju från linköping från början och har massa underbara släktingar där. Och det finns inget bättre ställe i hela världen att fira jul på. Och min farmor lagar världens godaste julmat!! Vill verkligen dit. Älsklingen har massa släktingar i närhetenen, i en liten by som heter finnspång och sedan några i norrköping, så om vi kommer iväg så ska vi hälsa på dom också. Ni får ha det så bra, så ska jag försöka skriva snart igen.

Äckliga grisar

Förts och främst så vill jag säga att jag inte riktar mig mot alla poliser. Vissa utav dom är faktiskt vettiga.
Jag är trött på alla dessa äckliga grisar. Dom ska se till så att lagarna följs, men bryter själva mot lagen. Dom ska få oss att känna oss trygga. Ta fast äckliga våldtäksmän med mera. Men jag känner mig inte trygg överhuvudtaget. Jag är rädd. Varje gång jag ser en polis, eller en polisbil får jag ont i magen och tror att dom ska ta mig. Fast att jag inte har gjort någonting. Det ska inte kännas så.
Natten den 2 september blev jag väckt i mitt egna hem av poliser med dragna vapen. Jag trodde att jag skulle dö. Varför hände då detta kan man undra. Jo det hade varit skottlossning utanför oss. Men vittnen hade sett den som skjutit åka iväg i en bil. Varken jag eller min sambo hade något med detta att göra, och vi var inte heller misstänkta för något. Det konstiga är att jag inte har hört någonting. Så jag undrar varför dom ska gå in 12 stycken poliser i våran lägenhet mitt i natten med dragna vapen. Jag litar inte på dessa svin överhuvudtaget. Det är dom som ska beskydda oss!! Men det kan dom inte göra. Jag har problem så att det räcker. Jag mår redan dåligt. Och dessa äckliga svin får mig bara att må sämre. Vem ska jag vända mig till om det händer någonting? Inte polisen iaf, för dom är äckliga svin som inte kan sköta sina jobb. Jag känner mig inte trygg.

Senaste månaden

Hej gott folk. Har inte skrivit på evigheter, men det har hänt så mycket den senaste tiden och jag har varken haft tid eller lust. Älsklingen opererades i november. Operation gick inte så bra som den skulle, men han är inte förlamad iaf :)
Dom har kommit åt nerverna, så han har jätte ont i fötterna och benen. Han operationssår vägrar att läka och är infekterat. Inte alls roligt. Tycker jätte synd om honom och önskar att det fanns något jag kunde göra, men det finns det inte. Det är bara att vänta och hoppas att det blir bättre. Han är väldigt sur hela tiden också, men det förstår jag, det hade jag också varit om jag hade haft så ont. Just nu hopas jag bara att hans smärta inte är permanent.

När han låg på sjukhuset, så var jag gullig och köpte en present till honom. Köpte en jätte fin kniv till honm på hobbex. Men blev väldigt ledsen och besviken, när jag fick reda på att det var en kopia. Så dom har förlorat mig som kund. Jag undrar hur mycket mer utav det dom säljer som inte är äkta. Har mycket mer att skriva, fast tar lite i taget tänkte jag.

RSS 2.0