Senaste månaden

Hej gott folk. Har inte skrivit på evigheter, men det har hänt så mycket den senaste tiden och jag har varken haft tid eller lust. Älsklingen opererades i november. Operation gick inte så bra som den skulle, men han är inte förlamad iaf :)
Dom har kommit åt nerverna, så han har jätte ont i fötterna och benen. Han operationssår vägrar att läka och är infekterat. Inte alls roligt. Tycker jätte synd om honom och önskar att det fanns något jag kunde göra, men det finns det inte. Det är bara att vänta och hoppas att det blir bättre. Han är väldigt sur hela tiden också, men det förstår jag, det hade jag också varit om jag hade haft så ont. Just nu hopas jag bara att hans smärta inte är permanent.

När han låg på sjukhuset, så var jag gullig och köpte en present till honom. Köpte en jätte fin kniv till honm på hobbex. Men blev väldigt ledsen och besviken, när jag fick reda på att det var en kopia. Så dom har förlorat mig som kund. Jag undrar hur mycket mer utav det dom säljer som inte är äkta. Har mycket mer att skriva, fast tar lite i taget tänkte jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0