Fick ett brev häromdagen

Hej igen.
Jag har tidigare skrivit om vad som hände natten den 2:a september. Detta polisanmälde jag såklart. För jag accepterar inte deras beteende. Det tog ett tag och sen fick jag ett brev om att dom inte gjorde någonting åt saken. Jag blev leden såklart och pratade med min sambo som hjälpte mig att överklaga beslutet. Och härmdagen fick jag ett brev där det står:

Beslut:
Jag gör ingen ändring av åklagarens beslut.

Bakgrund
Chefsåklagare Per Lind beslutade den 15 Oktober 2010 att inte inleda förundersökning avseende misstanke om hemfridsbrott (1400-k157791-10). Som motivering angavs att uppgifterna i ärendet inte gav anledning att anta att brott som hörde under allmänt åtal hade förövrats.


Du har begärt överprövning av beslutet. Per Lind har inte funnit skäl att ända sitt beslut och överlämnat ärendet till utvecklingscentrum i Malmö för överprövning.

Jag har tagit in handlingarna i ärendet.
Skäl för beslutet
Efter genomgång av ärendet konstaterar jag at jag gör samma bedömning som åklagaren att förundersökning inte skall inledas.Jörgen Linberg
överåklagareJag vill inte att dessa poliser ska gå fria ifrån detta. Jag känner mig kränkt och jag accepterar inte deras beteende. Jag ska kunna ligga och sova i mitt egna hem utan att vakna med pistoler riktade mot mig. Den natten trodde jag att jag skulle dö. Eftersom att det var poliser som kom kunde jag inte göra något. Jag kunde inte ringa efter hjälp med mera eftersom att dom var poliser. Jag fick sitta i min trappuppgång i bara underkläder. Dom tog ifrån mig all min frihet utan anlednig och det fanns inget jag kunde göra. Jag drömmer fortfarande mardrömmar om denna händelse, jag får ont i magen så fort jag ser en snutbil åka förbi. Jag mår skit dåligt och detta pågrund av de poliser som var här den natten. Jag känner mig inte trygg i mitt egna hem. Enligt mig så ska inte poliser utan beslut om husrannsakan gå in i ett hem med dragna vapen och göra som dessa svin gjorde.

Kommentarer
Postat av: Josefina

Gå till tidningen om de..

och berätt. Det kanske hjälper att få ut de i Sverige så andra får veta de..

2010-12-22 @ 13:23:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0