Död...

Jag klarar inte av hur mycket som helst. Jag mår dåligt och gör allt för att må bättre. Men hur fan ska jag kunna börja må bra när alla bara dör ifrån mig hela tiden? Jag kämpar, kämpar varje dag. Det är svårt, och det blir svårare varenda gång någon dör. Det värsta är att jag inte kan göra något åt det. Jag känner mig så liten, ensam och hjälplös. Vet inte vad jag ska göra. Jag tycker inte om den här världen, det är för mycket smärta, för mycket död. Jag orkar inte. Jag klarar inte av att hantera det.

Nu räcker det!!!!

Är det meningen att jag ska vara ensam kvar?
Ange, jag vet att det var längesen vi sågs, men jag brydde mig verkligen om dig. Jag är så trött på all död. Jag saknar dig. Hoppas att du har det bättre där du är nu.

Det sista jag hörde från dig var:
gumman systra miii..........
ja det e förjääävligt hur fina varelser död å dör hela tiden!sist marcus du vet!fyfaaaan jag stod han såå jävla nära!vi delade samma smärta i denna verklighet faaaan!
jag kan inte kolla datorn så ofta så smsa mig du okejj??
mitt nummer e ??????????????  jag har comviq så jag kanske inte kan svara tillbaka så du får gärna ringa mig då okejj??
TA HAND OM DIG NU FÖR FAAAAAAAAAAAAAAN!!
kämpa
pussskram ange

VILA I FRID

Jag vill ha sommar!!!

Har inte skrivit på ett tag, men det är för att jag har haft så mycket att göra. Grejen jag skulle på i tisdags gick inte så bra, men det gör inget. Nu sitter jag här framför min kära dator igen (M:s dator).

Nu tycker jag att det borde bli sommar. Klarar verkligen inte av mer kyla. Kan knappt gå utanför dörren utan att frysa ihjäl. Hade jag fått bestämma så skulle det inte finnas någon vinter.
Jag och M skulle åka och handla tidigare, men det gick inte. Det var så mycket snö ute, så bilen rörde inte på sig. Vi försökte skotta fram den, men det gick inte. När vi äntligen gick in igen så trodde jag att jag skulle dö. Tårarna forsade ner och jag la mig i soffan under ett tjockt täcke. Låg där ett tag, men fick inte upp värmen. Så tog en varm dusch, fick duscha riktigt länge innan jag fick upp värmen. Och nu sitter jag här. Forsätter det att vara så här kallt så skiter jag nog i skolan. Jag tänker inte fan inte dö utav kyla!!


Hej :)

Just nu sitter jag framför datorn och röker. Var ganska längesen jag skrev något nu, men har inte haft någonting att skriva om.
Alla hjärtans dag blev inte alls som plannerat. Jag och M skulle ut och äta på en fin resturang med mera. Men istället så låg vi hemma och var sjuka :/
Är fortfarande sjuk, fast det börjar bli bättre. Nu måste jag sminka mig, sen ska jag väcka M. Ska nämligen gå på audition (stavning??) idag. Hoppas att det går bra. Skriver om det senare.
Puss på er


Begravningen

Var på Tommys begravning idag. Var verkligen jätte jobbigt. Känns så konstigt att jag aldrig mer kommer att få se honom.  Jag fattar inte varför. Det är något jag aldrig kommer att förstå. Alla bara dör ifrån mig. Nu tänker jag säga stopp! För jag klarar inte mer, jag är inte så stark. Så nu får alla som finns runt omkring mig fortsätta att leva!!
Är rädd, väntar bara på att nästa person ska dö. Och vem det är och när. Orkar inte oroa mig, men kan inte sluta. Jag har nästan blivit som ett plåster på M. Håller fast i honom så hårt. Och detta för att han inte ska kunna dö ifrån mig. Jag behöver sluta oroa mig och försöka njuta utav livet medans jag lever, men det kan jag inte. Det är för svårt. Vems tur är det nu?? Jag vill dö först, vill inte att någon mer ska dö innan mig. Livet är redan tillräckligt jobbigt. Bär redan på så mycket smärta och sorg. Så nu får ni fan ta och sluta dö ifrån mig!!!!!!!!
Har gråtit hela dagen, så nu sitter jag här med världens huvudvärk och jätte svullna ögon.
Men jag fortsätter att kämpa, kämpar varje dag, men det är svårt. Som tur är finns M här..
Puss på er
M och EX.....

Precis när jag skulle sätta mig och ta det lungt framför tv:n, så ringer M. Tar längre tid för honom att komma hem. För att hans jävla ex behöver hjälp med sina barn. Inte alls kul. Tycker att vi borde skaffa egna barn. Känner mig faktiskt redo och vill ha honom som pappa. Tror att han skulle bli en väldigt bra pappa. Och då skulle han kunna ta hand om sina egna barn istället. Tycker inte om att han träffar sina ex, men försöker att skita i det. Men fattar inte varför man har kontakt sina ex. Jag har inte kontakt med mina ex. Jätte kul att han är hemma hos henne nu. Får upp massa hemska bilder i huvudet. Men han har sagt att jag inte ska oroa mig, så försöker att inte göra det, men det är svårt. Dom gör ingenting, det vet jag, men dom har ju det i det förflutna och det känns ganska jobbigt. Nu måste jag försöka ta det lungt. Hemsöker mig själv med mina tankar. Men kan faktiskt inte hjälpa det. Jag kan inte bestämma över vad jag ska tänka på och inte. Jag tänker på det jag tänker och känner det jag känner. Kan inte göra något åt det :/

Ensam

Sitter framför datorn för mig själv och röker. Väntar på att min älskling ska komma hem. Han är och hämtar en polare just nu. Så här sitter jag och funderar på vad jag ska göra tills han kommer hem.Mår lite bättre än vad jag gjorde igår. Kan inte säga att jag mår bra, eller det kan jag ju, fast då skulle jag ljuga.
Åhh fyfan va rädd jag blev precis nu. Disken välte i köket. Hela jag hoppade till :) Ska ta och titta lite på tv.
Hör av mig snart igen..

Kämpar på...

Det är ett tag sen jag skrev nu, men har inte riktigt haft lust. Mår inte så bra för tillfället. Men fick iaf må bra i 3 dagar. Jag hade ingen ångest, var inte ledsen, inte ens lite. Kändes riktigt bra. Jag var lycklig... Jag vill förbli lycklig, och hoppas att jag någon dag kommer dit. För tillfället så vill jag inte vara mig. Jag vill vara någon annan, eller inte vara alls. Men det funkar inte så.. Tyvärr så gör det inte det. Måste försöka tänka mer positivt, men det är svårt. Speciellt när det inte finns så mycket som är postivt i mitt liv just nu. Men jag kämpar på, kämpar varje dag och som tur är så har jag M till stöd. Även om det inte riktigt känns så just nu. Älskar honom mest i hela världen!
Puss på er


RSS 2.0