uppdaterar

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera, men jag har ju faktiskt ett liv. Har mått ganska bra dom senaste dagarna, vilket är ganska konstigt. Känns som att jag inte borde göra det.
Skulle skriva något, men kommer inte ihåg vad nu. Ska ta och titta lite på tv nu, men hör av mig snart igen. Jag lovar...

Naturkunskap....

Fyfan vad tråkigt det är. Sitter i skolan just nu och har naturkunskap. Det är nog det tråkigaste ämnet som finns. Fattar inte ens vad sakerna vi lär oss har med naturkunskap att göra. Längtar hem, är så jävla tråkigt här. Jag valde inte att läsa media för att lär mig sån här skit. Köpte ny telefon igår. Lägger upp en bild på den senare. Nu ska jag ta och koncentrera mig lite på lektionen.
Puss på er

Hej igen

Har inte skrivit på ett tag, men det är pågrund av Tommy. Idag har han varit borta i 8 dagar. Konstigt nog så har jag inte mått lika dåligt som jag trodde att jag skulle göra. Har gråtit med mera, men inte haft världens panik. Men tror att det är för att jag fick säga hejdå till honom. Fick ju aldrig säga hejdå till Jenny...

Just nu sitter jag framför M:s dator, för mitt internet funkar inte. Var i skolan idag, var riktigt duktig. Lärde mig flash. Det var faktiskt kul. Åt för en liten stund sen, hemlagat mos och fiskpinnar. RIKTIGT GOTT! Ska titta lite på tv nu, men vi hörs snrat igen.
Puss på er
P.S Hatar lögnare!!!

Tommy :(

Det är så jävla hemskt. Önskar att du var kvar här hos oss. Jag önskar att du kämpat vidare. Det gör så ont i mig. Det gör så ont att veta att jag aldrig mer kommer se dig. Det gör så ont att veta att du ligger där liten, ensam och kall. Jag önskar att jag hade kunnat hjälpa dig på något sätt. Jag sa hejdå till dig idag. Det var verkligen jätte jobbigt. Du kommer alltid att ha en plats tätt intill mitt hjärta. Du är en utav dom få som betyder något för mig, och nu finns du inte mer... Jag har byggt upp en mur runt mitt hjärta. Allt för många har dött ifrån mig, sårat mig med mera. Så jag har inte låtit någon komma för nära. Men du hade redan en plats där innan muren byggdes upp. Och det kommer du alltid att  ha. Tätt intill mitt hjärta kommer du finnas tills dagen jag dör.
R.I.P <3
Vila i frid min älskade vän


Fan Tommy R.I.P

Kan inte fatta det. Orkar verkligen inte. Folk som står mig nära försvinner en efter en. Ibland tror jag att jag kommer bli helt ensam kvar. 
Vila i frid min älskade vän :'(
Jag, jag & jag!

Har inte skrivit så mycket dom senaste dagarna, men detta är pågrund av att jag har varit så upptagen. Lovet är slut, så går i skolan på dagarna, vilket såklart är jobbigt. Det jobbigaste med skolan är nog att gå upp tidigt på morgonen och orka ta sig dit. Annars är den faktiskt helt okej.
Bråkat jätte mycket med soc dom senaste dagarna, vilket är jätte jobbigt. Önskar bara att hon kunde lämna mig ifred. Jag är ju fan myndig och har rätt att bestämma över mitt egna liv.
Ska ta och sova lite snart tror jag. Ska upp tidigt imorgon.
Puss på er

Huvudet värker..

Jag har ju tidigare varit inlagd på sahlgrenska för för min huvudvärk. Men dom hittade inget fel på mig. Har gått runt med huvudvärk konstant sens i September. Och självklart är jag surare, mer lättirriterad med mera. Men för ett tag sen, ungefär vid jul så försvann min huvudvärk. Den var nästan helt borta, jag kände inte av den. Även om jag inte mådde bra, så kändes allt lite lättare. Men nu är min jävla huvudvärk tillbaks, tillbaks med full styrka. Jag hatar det!! Och eftersom att min huvudvärk antagligen är psykisk eftersom att dom inte hittade några fel på mig så tror jag att den har kommit tillbaks pga soc. Och ni som tror att jag mår sämre än innan har fel. Det kanske verkar som det. Men jag håller på att bearbeta allt det jobbiga och mycket utav det som suttit fast långt därinne försvinner ut. Det är jobbigt, men samtidigt så jävla skönt.

........................Tror att det kan stämma :)...

Söndagens horoskop
Du kan känna dig riktigt sällskapssjuk ikväll,
men innan dess finns det säkert vissa praktiska
angelägenheter att ta itu med.


Låt mig vara vuxen

Jag är myndig, varför kan inte folk förstå det? Sluta behandla mig som ett litet barn!! Sluta försöka bestämma över mig!! Det är bara jag själv som ska kunna bestämma över mig själv. Så länge jag inte gör något olagligt så ska ni ta och skita i mig!!! Och mamma, jag skiter i dig!! Jag hatar dig så jävla mycket!! Jag älskar dig någonstans långt där inne, men det är inte tillräckligt. Så håll dig undan!! Jag vill inte höra din äckliga röst någon mer gång. Om du bryr dig om mig, så låter du mig vara. Tack för mig..

Jävla soc!!!!

Åhh fyfan vad arg jag är. Tro inte att du vet vad som är bäst för mig. Bara för att du inte tycker att det verkar bra. Jag skiter i vad du tycker och du ska fan inte kunna tvinga mig att göra saker som jag inte vill. Jag är faktiskt myndig och kan bestämma över mig själv. Du påstår dig vara proffesionell men ändå så bryter du mot tystnadsplikten och diskuterar mig med andra, trots att du inte längre är min soc så tar du beslut om mig. Och det gör du utan att tala med mig. Att bryta sekretessen om sina klienter eller tidigare klienter är fortfarande ett lagbrott eller åtminstånde tjänstefel. Att hota med omhändertagande för att du inte gillar mina beslut jag gör om min framtid ,skolgång och mitt liv känns patetiskt. Ska du ställa mig i skamvrån om jag svär också? Får jag ingen efterätt om jag inte äter upp maten? Det är mitt liv det gäller inte ditt, min framtid inte din!

HOROSKOP - tvillingarna

För dagen: Lördagen är som gjord för att ta itu med praktiska angelägenheter som blivit liggande. I alla fall på dagen, för kvällen handlar om och att slappna av med något stilfullt.En vecka:
I samband med nyåret har du en hel del du måste begrunda på djupaste allvar. Livet är definitivt inget att skämta om just nu, och det verkar som om du måste gå in för att avtäcka information som ytterst kommer att ha en betydande inverkan på din förmåga att känna trygghet - både i termer av din ekonomi och i förbindelse med ditt livs viktigaste relationer. Ju mer du tänker på det, ju mer inser du att det är en långsiktig process. Är du intresserad av personlig utveckling, så är detta en bra tid för dig att gå till botten med dig själv och skapa förändringar som gör din framtid lite ljusare. De bästa kreativa resultaten är de som uppnås med minsta möjliga utgifterEn månad:
Året börjar med en hel del bekymmer, särskilt sådana som rör din ekonomiska trygghet och din trygghet i nära relationer. Du kan säkert känna hur du slits mellan olika handlingsalternativ, men du gör klokt i att lämna allt beslutsfattande till efter den 15:e. Vid den tiden kommer du att ha samlat på dig tillräckligt med information för att kunna fatta välgrundade beslut om sådana frågor som rör din grundtrygghet. Det finns mycket som talar för att det du hamnar mitt uppe i handlar om långsiktiga kollektiva förändringar och en större transformationsprocess som du inte alls själv behärskar. På det personliga planet kan detta sätta avtryck i kreativa projekt eller eventuella barns situation, områden där något ansvar väger tungt, men samtidigt visar sig vara produktivt. Under en vecka efter den 18:e kan situationen dock komma att förbättras avsevärt genom något gynnsamt besked, kanske i förbindelse med studier eller med projekt där det finns internationella förbindelser med i bilden. Efter den 15:e, när tvillingarnas planet - merkurius - vänder direkt, inser du hur många av de negativa scenarier du har föreställt dig inte alls kommer att slå in. Allt som krävs av dig är att du tar ansvar och planerar väl. Du har inflytelserika personer på din sida som kommer med innovativa idéer om hur man skall kunna ta sig ur någon knipa, något som har ett positivt inflytande på utfallet även för din egen del. Faktiskt verkar du kunna få en skjuts framåt i karriären under året, inte minst tack vare att kloka och förnuftiga människor använder sitt inflytande på ett för dig fördelaktigt sätt.Varför?

Varför är inte saker som man vill att dom ska vara? Åker tillbaks till Göteborg imorgon. Hoppas att allt blir bra när jag kommer tillbaks. Ska iaf byta nummer med mera. Och funderar på att sluta blogga. Tycker om min blogg, och tycker om att skriva av mig, men är så trött på min kommentarer. Slutar jag, så får jag inga fler. Aja får se om jag behåller den eller inte.
Ha det så bra eller nåt...

Du gör fan inte såhär!!!

Du gör fan inte såhär mot mig!! Fattar du inte att jag älskar dig? Och sen att skriva förlåt mig. Om du tar livet av dig så tänker jag fan inte förlåta dig för det!! Det är det värsta du kan göra. Vill du att jag ska må ännu sämre än vad jag redan gör? Vill du att jag ska hata dig i resten av mitt liv? För jag kommer hata dig om du gör det!! Du fattar inte hur jävla ont det gör i mig just nu. Ta och samla dig, ta och bete dig som en vuxen! För jag orkar inte. Fattar du det? Jag har förlorat för mycket i livet och jag tänker fan inte förlora dig med!! Jag tycker att du är dum, vill inte ha någonting med dig att göra med mera, men jag älskar dig!!! GLÖM FAN INTE DET!!!!!FYFAN!!!

Usch och fy. Det här går inte alls bra. Visste inte om jag skulle åka eller inte. Grät jätte mycket. Men pratade med min pappa. Och han sa åt mig att åka. Han sa: Åk, du borde iaf testa, och trivs du inte, så är det ju bara att åka tillbaks. Så åkte och tänkte, jag kan ju åka tbx om det inte funkar. Och nu har jag varit här uppe i några dagar och känner att jag vill inte vara här. Jag älskar Göteborg. Jag trivs i min skola, jag har min vänner och jag har M. Jag vill gå kvar på min skola med mera. Men nu får jag inte det. Är jätte ledsen. Skrev till min mamma, att jag ville tbx, att jag inte ville vara här, att jag vill gå kvar på min skola med mera. Och då säger hon att det är försent. Att hon redan fixat allt. Men jag vill ju inte. bara gråter och gråter. Vet inte vad jag ska göra.... :/

Jag vill inte

Jag vill inte, jag vill verkligen inte. Jag saknar min älskling så jävla mycket, vet inte vad jag ska ta mig till. Jag vill bara att allt ska bli bra. Mitt mål är att må bra och detta vill jag göra tillsammans med M. Fan vet inte vad jag ska göra. Är så förvirrad. Jag hoppas iaf att allt blir bra.


Du känner inte mig!

Du känner inte ens mig, så sluta. Tänkte skriva att du inte vet någonting om mig, men det stämmer inte. Du vet hur gammal jag är, du vet vad jag heter och lite andra småsaker. Men tro fan inte att du vet någonting om mitt liv och dom människorna jag bryr mig om. Och om det nu hade varit så att jag inte var älskad, så hade väl inte du vetat det. Bara för att du inte älskar mig och dina såkallade vänner som du snackar massa skit med inte älskar mig, så betyder det inte att hela världen tycker så. Jag inbillar mig inte någonting, jag lever i verkligheten. Jag är älskad och jag vet om det till skillnad från dig, så få inte för dig något annat.
PROUD TO BE ME! ;)Jag <3 mig + några till :)

Även om mitt liv är jobbigt just nu, eller det har det alltid varit. Så älskar jag mig själv! Jag orkar inte med mitt liv just nu bara. Är så trött på äckliga människor, som inte kan hålla sig till sina egna liv. Jag är så trött på mina panikattacker. Jag är trött på många saker. Jag lever och även om jag inte mår så bra, så är jag glad. Jag är glad över att jag finns, jag är glad över att jag har träffat M, jag är glad över dom som bryr sig om mig. Jag är glad över att jag är vid liv! Jag vill säga tack till alla dom som finns här för mig. JAG ÄLSKAR MIG SJÄLV, JAG ÄLSKAR MIN FAMILJ (mina släktingar ingår i familjen), JAG ÄLSKAR M!! OCH JAG ÄLSKAR JENNY(även om hon inte längre finns i denna värld). Jag ÄLSKAR ATT LEVA, även om det inte alltid är lätt.

Sluta läsa/kommentera min blogg

Anonym: Fad vad gött o höra, dra åt helvete så slipper man ditt gnäll

Vadå gött och höra? vadå slipper mitt gnäll? Jag har ingen jävla kontakt med dig, och vill aldrig mer ha det. Så du hör ju så jävla mycket av mitt gnäll. Varför tar du inte bara och slutar läsa min blogg med mera. Jag hade aldrig läst min blogg om jag var du. Du hör inte mittt gnäll, och du kommer aldrig höra det, så varför bryr du dig? (jag gnäller faktiskt inte så jävla ofta)


Jag behöver komma bort

Jag är så jävla trött på allt. Vill inte vara här. Funderar på att åka bort igen, men vet inte vart. Hur länge ska jag vara borta isf? Hur ska jag ha råd att bo med mera? Vill åka långt långt härifrån och aldrig mer komma tillbaks. Men kommer antagligen inte att göra det. Jag borde ju gå klart skolan med mera. Men orkar inte leva mitt liv mer. Vill åka långt, långt härifrån och börja om.

Jag vill spola tillbaks tiden!!!

Jag vill inte vara här. Jag vill inte vara här det året. Jag vill spola tillbaks tiden. Det går inte, men jag vill. Jag vill det så jävla mycket. Jag var lycklig en gång i tiden. Jag vill bli lycklig igen. Jag vill ha min Jenny. Jag vill ha 2008/2007 igen!!! Jag var lycklig då, jag var lycklig tillsammans med Jenny. Jag ska fan bygga en tidsmaskin och åka tillbaks.....

RSS 2.0