Hemma hos föräldrarna

Hej allt folk. Just nu sitter jag hemma hos mina föräldrar och tråkar. M fick köra hit mig igår för jag mådde så jävla dåligt. Min huvudvärk var värre än vanligt + att jag verkligen var trött på S och N som har varit hemma hos oss i några dagar nu. När jag mår såhär dåligt och försöker må bättre så funkar det inte med massa folk runt omkring mig dygnet runt. Klarar inte av att vara ensam heller. Är rädd för mina tankar. Är rädd att dom ska kunna bli verklighet om jag är ensam och det vill jag verkligen inte.
Nu vill jag bara hem. Saknar min älskling så otroligt mycket. Ringde till honom för en stund sen och har även skickat sms. Men han svarar inte vilket är ganska konstigt. Han är världens morgonpiggaste människa och går alltid upp jätte tidigt.
S har ingenstans att bo för tillfället. Det är jobbigt för henne, men det är väldigt jobbigt för mig med, eftersom att jag inte alls mår bra och hon är hemma hos mig och M hela tiden nu. Vill bara ta det lungt tillsammans med min älskling.  Nu ska jag försöka ta det lungt en stund och vänta på att M hör av sig. Hoppas att det inte tar alltför lång tid. Puss på er

Jag <3 naturen

Nu sitter jag här vid datorn igen.  S och N sov här inatt och åkte härifrån för en liten stund sen. Har fortfarande huvudvärk, för S kunde inte sluta prata igår/inatt. Men det går väl över snart antar jag. Ska försöka få med mig M ut sen. Det är så tråkigt att bara sitta inne, men vill ju inte gå ut själv. Det jag hade velat mest just nu är att åka ut långt bort till en liten sjö, vid en skog någonstans och ta med fiskespön och ett tält med mera. Hade varit jätte mysigt att bara vara i naturen i några dagar och bara njuta. Jag verkligen älskar naturen, även om alla inte kan tro det. Jag vill sitta vid en brygga sent på kvällen med ett metspö i ena handen. För att sedan ta ett nattbad. Ska försöka få med M ut och göra det någon dag. Fast det kan bli lite svårt...
Ska titta lite på tv nu, sen så tar jag antagligen en promenad. Ni får ha det så bra tills vi hörs igen. Glöm inte att rösta på mina skor!! puss

Skor, skor, skor.....

Har bara varit inne hela dagen idag. Och bloggat ganska mycket för en gångs skull. Har ju inte varit så duktig på det den senaste tiden. Idag så har jag mest suttit framför datorn och det jag gjort mest är att jag har designat skor. Så om ni vill och har tid, så kan ni ju vara gulliga att rösta. Och vinner jag så köper jag något till någon utav mina läsare.  Här är min favorit utav dom jag har gjort. Sen så kan ni söka på mitt namn: Lilith så kommer alla skorna jag har gjort upp, så kan ni rösta på den som ni tycker om mest.
Tack!
Min designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min sko här!Hej igen

Det är jätte tråkigt väder ute idag, så det blir att sitta inne hela dagen. M ligger i soffan och ser på tv. Och jag sitter vid datorn. Det är ganska tråkigt faktiskt, men vad ska man annars göra en dag som denna?
Jag är jätte trött på alla människor för tillfället, så det är riktigt skönt att det bara är jag och M här nu. Fast jag hatar hans jävla telefon. Den ringer nästan hela tiden, vilket är väldigt jobbigt.
Så är vi för oss själva någon dag, så känns det som att vi inte är det ändå. Hade varit trevligt att ta någon dag och bara stänga av datorn och hans telefon med mera och bara umgås med varandra. Men tror att han skulle dö då. Han klarar sig inte utan sin telefon i mer än 2 timmar, om han inte sover. Men den används mycket oftare än så efetersom att alla ringer till honom hela tiden. Förstår inte hur han orkar. Och jag förstår inte hur alla orkar ringa till honom så mycket. Usch och blä på hans telefon. Borde ta den och slänga den. Det ska jag inte göra, men har funderat på det många gånger.. Nu ska jag kryppa ner i soffan brevid honom!! :)
P.s Glöm inte att rösta på mina skor!! :)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Hej...

Hej alla läsare. Tror inte att det finns så många kvar utav er. Jag har ju inte skrivit på evigheter. Men vem orkar egentligen sitta vid datorn när det är sommar?!
Jag har massor att skriva men det blir så mycket, så ska försöka skriva lite då och då.

Jag och M har haft det jobbigt ett tag, fast det börjar bli bättre som tur är. Kan inte föresälla mig ett liv utan honom. Det räcker med att jag bara tittar på honom så blir jag varm i hela kroppen. Jag känner mig trygg tillsamman med honom. Jag är lycklig tillsammans med honom. Iaf för det mesta.


Idag har jag inte hunnit göra så mycket än eftersom att jag vaknade för en liten stund sen. Och som vanligt så satte jag mig vid datorn en snabbis. Fast det tog lite längre tid än vanligt. Jag har designat en sko. Och nu vill jag att ni ska rösta på den. Har jag tur så vinner jag!! Sätt igång och rösta nu!!!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!RSS 2.0