Hej igen

Det är jätte tråkigt väder ute idag, så det blir att sitta inne hela dagen. M ligger i soffan och ser på tv. Och jag sitter vid datorn. Det är ganska tråkigt faktiskt, men vad ska man annars göra en dag som denna?
Jag är jätte trött på alla människor för tillfället, så det är riktigt skönt att det bara är jag och M här nu. Fast jag hatar hans jävla telefon. Den ringer nästan hela tiden, vilket är väldigt jobbigt.
Så är vi för oss själva någon dag, så känns det som att vi inte är det ändå. Hade varit trevligt att ta någon dag och bara stänga av datorn och hans telefon med mera och bara umgås med varandra. Men tror att han skulle dö då. Han klarar sig inte utan sin telefon i mer än 2 timmar, om han inte sover. Men den används mycket oftare än så efetersom att alla ringer till honom hela tiden. Förstår inte hur han orkar. Och jag förstår inte hur alla orkar ringa till honom så mycket. Usch och blä på hans telefon. Borde ta den och slänga den. Det ska jag inte göra, men har funderat på det många gånger.. Nu ska jag kryppa ner i soffan brevid honom!! :)
P.s Glöm inte att rösta på mina skor!! :)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0