Hej på er

Hej på er. Har inte skrivit på länge nu. Så det är väl dags att uppdatera lite. Just nu sitter jag och kollar på wipeout. Ganska kul faktiskt.
Jag tycker att M ska komma hem nu. Han har varit borta i flera timmar. Är hungrig och det finns ingen mat och jag har inga pengar. Så jag hoppas att han kommer hem snart, så att vi kan åka och handla. Nu tog reklamen slut. Skriver mer senare.
Puss på er

Inget jävla folk!!! :)

Idag är vi äntligen ensamna. Första gången på flera veckor. Ganska skönt faktiskt. Men mår inte så bra. Fick världens panik igår pga allt folk och lite andra saker. M är inte så glad på mig just nu, men det löser sig. Ska strax ner till tvättstugan. Puss på er

Torsdag..

Försöker plugga, men det går inte. M pratar i telefon jätte högt, så kan inte koncentrera mig. Är så trött på honom. Egentligen så är det annat folk jag är trött på, men han är alldels för snäll, och tror att han kan hjälpa alla. Klarar inte av det. Behöver ha min älskling för mig själv lite ibland. Utan en massa folk och utan en telefon som ringer hela tiden. Igår skulle vi äntligen vara ensamna. Var riktigt jävla länge sen vi var det. Men nej det fick vi inte. S frågade om hon fick komma hit och jag sa nej. Men sen så säger M till henne att hon kan komma hit. Blev jätte arg. Jag vill kunna gå runt utan kläder, ligga och mysa i soffan med mera, men det går ju inte om det är folk här. Jag mår inte bra och det blir ju inte bättre om jag inte får ta det lungt. Blir bara irriterad och arg vilket gör att jag bara mår ännu sämre. JÄVLA S!!!!!!!!!!

Skolan + död

Just nu sitter jag i skolan. Orkar verkligen inte vara här i dag. Vill bara hem och krypa ner i min varma sköna säng. Fattar inte riktigt vad vi håller på med, men skit samma.
I söndags så fick jag reda på att min gammelmorfar ska dö. Inte alls roligt. Vill inte att han ska dö. Han mår jätte dåligt. Han har precis blivit hemskickad från sjukhuset, eftersom att han vill dö hemma. Jag är så trött på att alla dör. Han är ju gammal men ändå. Jag vill inte!

FAN FAN FAN

Fan, hur ska jag orka. Allt är så jobbigt. Och det blir jobbigare varenda jävla sekund. När jag mår som bäst, när jag sitter med ett leende på läpparna, så mår jag skit. Vet inte vad jag ska ta mig till längre. Känner mig så liten, vilsen och rädd. Stoppar in hörlurarna i öronen, sätter på musiken på högsta volymen och försöker drömma mig bort. Det funkar inte. Innan så kunde jag bara lyssna på musik och försvinna från mitt liv, in till drömmarnas värld. Jag vet inte vem jag är längre. Vart tog den glada, söta tjejen vägen? Hon är död. Jag är bara ett skal av det som en gång var jag.


livet/döden

Har inte alls skrivit mycket dom senaste veckorna, men detta f

ör att jag inte har orkat. Jag har varit för insnöad i mina egna tankar. Ska försöka bättra mig. Jag har kommit på en jätte bra grej. Har ju ingen tillgång till internet för tillfället, så kan ju ta och skriva allt i Word så länge.Sen så är det bara attklistra in det i bloggen när jag har tillgång till internet. :)
Har tänkt väldigt mycket på livet och döden dom senaste dagarna. Vad fan är det för mening med alltihop? Tänker så negativt hela tiden. Jag försöker att tänka positivt, men det är svårt. Jag borde vara glad över att jag lever och ta vara på det. Det är inte lika lätt gjort som sagt. Jag vet hur jag vill tänka, jag vet hur jag vill må, men ändå kan jag inte göra det. Jag kan inte bestämma över mig själv. Jag tänker inte som jag vill tänka, som jag försöker att tänka. Varför kan jag inte göra något åt det? Det är ju ändå mina tankar, jag borde kunna styra över dom.Jenny <3 <3

Jag är så vilsen utan dig. Det går inte en enda jävla dag utan att jag tänker på dig. Det gör så jävla ont. Allt jag vill är att du ska vara här med mig. Jag skulle göra allt för att få tillbaks dig. Men vad jag än gör, så går det inte. Det är försent. Och det finns ingenting i hela världen jag kan göra åt det. Det skulle vara du och jag föralltid. Det är så svårt att leva utan dig vid min sida. Fan Jenny... Älskar dig av hela mitt hjärta!!!!!!!!!Jenny, mitt allt

Idag har du varit borta i ett helt år. Jag saknar dig mer än vad ord kan beskriva. Fattar inte att jag kunnat överleva så länge utan dig. Du var mitt allt. Ska till din grav senare idag och hälsa på dig. Det gör så ont. Jag är inte hel. Jag är trasig, så jävla trasig utan dig. ÄLSKAR DIG! R.I.P <3

RSS 2.0