sammanfattning av dom senaste dagarna

I Lördags så hjälpte jag och älsklingen 2 vänner att flytta. Det var ganksa trevligt men jobbigt. Det blev lite alkohol och så med. Hade träningsvärk på söndagen och måndagen efter det. Men inte räckte det med det.
Dom som har köpt mina föräldrars hus skulle ha nycklarna till huset i måndags, så jag åkte in till stan för att lämna min nyckel. Efter det så åkte jag med upp till huset för att säga hejdå till det. Var riktigt sorgligt och jag fällde några tårar. Min pappa hade hur mycket skit som helst kvar. Fick be M att komma dit och hjälpa till. Vi körde till tippen med massa skit. Och sen hade han ännu mer som han skulle ha på båten. Så vi åkte och hämtade det också. Båten som min pappa har köpt var riktigt fin. Hade aldrig varit där innan, och tror att jag kommer hälsa på honom ganska ofta under sommaren.
Efter allt slit så var jag helt slut. Kom hem och orkade inte ens ta hand om tvätten. La mig bara i soffan och kom inte upp igen. 
Idag så har jag varit på sjukhuset. Hade ett återbesök och dom tog lite prover och så bara. Påväg hem från sjukhuset så köpte jag lite mat och sånt som man behöver. Sen åkte jag hem och nu har jag tvättat och slitit ännu mera. Behöver vila upp mig lite någon dag nu.
Är riktigt orolig nu också. Inte alls lång tid kvar tills M ska opereras. Han läggs in imorgon och operationen är på torsdag. Jag hoppas bara att allt går bra.
Nu ska jag slappa lite och njuta av en påse chips. Ni får ha det så bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0