Jävla sjukvård!!!

Jag är så jävla trött på sjukvården. Förstår dom inte att jag mår riktig jävla dåligt? Som en del utav er redan vet så har jag boderline, som är en väldigt jobbigt psykisk sjukdom. Många läkare och några andra tycker att det är konstigt att jag inte fått någon medicinering mot detta.
Det värsta är nog all ångest jag har.
Tidigare idag fick jag en riktigt kraftig panikångestattack. Jag låg bara i soffan och tog det lugnt, när det plötsligt högg till i hjärtat. Det gjorde så ont och jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Sen kom alla tankarna, jag skulle dö. Jag vill inte dö, jag började stört gråta och var helt övertygad om att jag skulle dö. Det blev bara värre och värre och till slut så ville jag dö, dö för att slippa må så dåligt. När smärtan gått över och jag hade lugnat ner mig lite så åkte jag till centrum akuten, där dom tog ett EKG på mig med mera. Pratade även med läkaren om mitt dåliga mående, all ångest, borderlinen med mera. Vi pratade om att jag kanske skulle börja äta något lugnade, något som jag har velat ett tag och faktiskt behöver. Han sa åt mig att jag skulle gå till min egna vårdcentral så skulle dom fixa det åt mig. Men nej det kan dom inte göra.
Jag behöver inte medicinering hela tiden, utan bara vid behov, för en del dagar funkar det faktiskt helt okej. Jag vill få bort min ångest, dämpa den och så, för jag orkar inte mer. Jag vill leva, men vid såna tillfällen, så ser jag bara mörker och vill dö, även om jag inte vill det egentligen. Jag är ung och har hela livet framför mig, men hur ska jag kunna njuta av mitt lliv när jag mår såhär?!? Det kommer att sluta sluta riktigt dåligt om ingen tar och hjälper mig på riktigt. Även om jag vill leva, så kommer mina mörka stunder, dom kommer tillsammans med ångesten och jag vill bara dö. Tillslut så kommer det antagligen att gå så långt. Jag vill inte att det ska gå så långt. Jag skriker efter hjälp, men ingen hör mig, ingen förstår mig.

Har någon ett tips på en bra privatläkare eller något, så hör av er!

Kommentarer
Postat av: Marie Karlsson

Hej gumman

Gå in på denna blogg och skicka detta inlägg till henne. Hon är läkare och är väldigt duktig när man mår så här dåligt.

http://ludmilla.se/

Hon kan kanske hjälpa dig till rätt läkareKram och lycka till

2010-10-28 @ 20:01:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0