Sjuk+älsklingen ska opereras snart :(

Jag hade nästan blivit frisk. Inga äckliga utslag, ingen feber, inte någon jävla värk i hela kroppen, hade bara lite hosta kvar. Det kändes så bra. Jag var verkligen så trött på att vara sjuk. Men inte fick man bli frisk. Tror inte att det är samma sjukdom. Tror att det är något nytt som jag fått precis när jag började bli frisk. Är jätte snorig, och har jätte ont i bihålorna och då menar jag verkligen jätte ont. Har lite ont i halsen och lite hosta och så med. Jag hatar mitt imunförsvar. Jag blir sjuk jätte lätt och jag verkligen hatar det. Hösten brukar vara värst, men är sjuk ganska mycket under sommaren och vintern också. Bara våren som är ganska okej. Brukar inte vara sjuk på våren, förutom att jag blir lite småförkyld, men det är inget jag inte klarar av.
Börjar bli lite mycket om det här nu och jag tror inte att det är så intressant att läsa.

Så ska skriva om det jag oroar mig för nu. 
Min älskling ska opereras den 4 novomber och jag börjar bli riktigt jävla orolig. Förhoppningsvis blir han bättre. Men allt jag kan tänka på är allt som kan gå fel. Kommer han att bli förlamad? Kommer han att dö? Vad ska jag ta mig till isf? Kan inte tänka mig att leva ett liv utan honom. Jag älskar honom och han är allt jag har kvar som verkligen betyder någonting (förutom familjen då). 
Min bästa vän är död, så många utav mina vänner är döda, och han har alltid funnits där för mig, stöttat mig och hjälpt mig att leva vidare. Jag har inte glömt. Det gör jätte ont och jag bryter ihop till och från, men jag lever och detta tack vare honom, för utan hans stöd hade jag inte klarat av att överleva denna smärta. Vill bara få bort alla hemska tankar som finns i mitt huvud. Jag vill kunna känna att allt blir bra. Känna att det kommer att lösa sig. Jag vill tänka positivt, men kan bara tänka negativt. Orkar inte tänka mer, men kan inte sluta. Mina tankar äter upp mig... :(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0