Har tråkigt och är sömnlös...

Sitter hemma och har riktigt jävla tråkigt. Älsklingen tittar på någon jävla skit film, så jag spenderar lite tid framför datorn. Pratade med min mamma nyss, om Nemesis och fick reda på att hon är oförsäkrad. Det måste vi ta och ändra på! Har varit och köpt ett katträd som man kallar det till henne idag. Jätte stort och jätte fint. Lägger upp en bild på det någon dag.

Har knappt sovit någonting på flera veckor. Vilket är jätte jobbigt. Men jag kan verkligen inte sova. Är jätte trött hela tiden, men somnar aldrig. Fick bara en timmes sömn i natt. Jag klarar inte av att sköta skolan med mera och orkar inte göra någonting hemma. Jag är så trött och så utsliten och vill bara sova, men det går inte. Fattar inte varför. Tror att det är dags att skaffa sömntabletter, för såhär kan det inte forsätta.

Sitter hemma

Har varit hemma hela dagen idag. Mår inte så jätte bra just nu. Vet inte riktigt vad det är för fel på mig, men är jätte trött hela tiden och har mått ganska illa i några dagar nu. Jag hoppas att det blir bättre snart. Har varit lite duktig och städat idag. Sånt som behöver göras då och då. Jag hör av mig snart igen. Och då har jag förhoppningsvis något intressantrare att skriva om.
Puss på er


Lite blandat

Skrev ju att jag beställde smink för ett tag sen. Jag fick det för ungefär en vecka sen, men har inte skrivit om det. Är faktiskt riktigt nöjd. http://www.eyeslipsface.se/

Mitt förra inlägg handlade om Politik. Mest om sverigedemokratena då. Många utav mina vänner tycker att jag är dum för att jag inte har något emot dom. Jag är inte heller för dom. Tycker att det är viktigt att ha en egen åsikt. Och tänker inte så mycket på vad andra tycker. Och tycker synd om dom som blir dömda för att dom inte tycker som dom flesta. Alla ska ha få rätt till att rösta och visa sina åsikter utan att bli påhoppade som djur.
Själv tycker jag om frihetspartiet mest. Dom är inte alls stora och några utav er vet kanske inte vilka dom är. Men det är faktiskt dom som verkar vettigast. Enligt mig då. Om du/ni inte vet något om dessa så kan ni söka på dom på google och få bra information. Detta är ett parti som jag hoppas blir stort i framtiden.
Ta hand om er nu.

Politik..

Är så trött på alla som klagar, skriver på facebook med mera. Nu är det så att sverigedemokraterna har kommit in i riksdagen. Folket i vårat land har bestämt detta. Har läst lite om detta parti och tycker själv inte att dom verkar vara rasistiska som alla säger. Sen så har antagligen många rasister röstat på dom, men det betyder inte att dom är det. Har inte röstat på dom själv, men har inget emot dom som har gjort detta. Och kan inte dom som klagar och så respektera andras åsikter så kan dom dra åt helvete. Invandringspolitiken är inte rätt som den är nu. Har inget imot invandrare och känner människor med annat ursprung. Men det hade varit bra om vi kan sätta ett stopp. Arbetslösheten är hög och människor bor på gatan med mera. Vi får ta hand om dom som finns här innan vi börjar hjälpa andra.
Folk som har kommit hit har inte fått lära sig vårat språk och våra lagar ordentligt med mera. Vi borde ta hand om dom som är här. Sen när vi har det bättre så kan vi hjälpa fler, släppa in fler. Men vi ska inte släppa in fler människor än vad vi kan ta hand om. Vi får göra det på rätt sätt.
Gör det på rätt sätt och av rätt anledning bara!
Alla har olika åsikter. Jag hoppas bara att vi kan respektera varandras åsikter. Utan respekt, egna tankar och åsikter så är vi ingenting. Jag kanske inte tycker om hur någon tänker eller säger. Men respekterar det ändå.  Tycker någon på ett visst sätt, så betyder det inte att du behöver hålla med.

Smink....

Igår beställde jag smink från http://www.eyeslipsface.co.uk/shop.htm.
Innan jag beställde så sökte jag på företaget på nätet för att se vad folk säger om dom. Läste en del bloggar och dom verkar bra och seiösa, så beställde det jag ville ha. Det var riktigt billigt, så beställde mer än vad jag behövde. Hade aldrig hört om dom innan, men jag verkar vara en utav dom sista. Hittade många som skrivit om dom och som var nöjda. Hoppas bara att jag blir nöjd jag med. Det bästa var nog priset, det enda som är dumt med att beställa på nätet är att man inte kan testa det innan man köper. Jag köpte 2 olika foundations, jag är väldigt blek, men var inte helt säker på vilken färg jag skulle ha, så beställde 2 olika. Dom kostade bara 18 kronor styck ändå. Köpte även massa annat smink och nya borstar med mera. Jag tänkte att jag skriver mer om det här när jag har fått mina grejer så att kan jag berätta vad jag tycker..
Puss på er

Nemesis <3

Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Har inte riktigt haft tid. Har börjat skolan och så igen. Mina föräldrar håller även på att flytta. Så har haft fullt upp med att hämta saker hos dom som är mina. Och min lilla Nemesis flyttade hem till mig och älsklingen för lite mer än en vecka sen. M ville inte ha en katt först, men jag tog hit henne ändå. Och han verkar riktigt glad över att ha henne. Dom ligger och myser hela dagarna. Och hon ligger och sover på honom varje natt. Ska försöka lära mig att uppdatera oftare.
Nu kommer lite bilder på min vackra Nemesis.
Ni får ha det så bra. Ska försöka skriva snart igen. Puss på erRSS 2.0