Politik..

Är så trött på alla som klagar, skriver på facebook med mera. Nu är det så att sverigedemokraterna har kommit in i riksdagen. Folket i vårat land har bestämt detta. Har läst lite om detta parti och tycker själv inte att dom verkar vara rasistiska som alla säger. Sen så har antagligen många rasister röstat på dom, men det betyder inte att dom är det. Har inte röstat på dom själv, men har inget emot dom som har gjort detta. Och kan inte dom som klagar och så respektera andras åsikter så kan dom dra åt helvete. Invandringspolitiken är inte rätt som den är nu. Har inget imot invandrare och känner människor med annat ursprung. Men det hade varit bra om vi kan sätta ett stopp. Arbetslösheten är hög och människor bor på gatan med mera. Vi får ta hand om dom som finns här innan vi börjar hjälpa andra.
Folk som har kommit hit har inte fått lära sig vårat språk och våra lagar ordentligt med mera. Vi borde ta hand om dom som är här. Sen när vi har det bättre så kan vi hjälpa fler, släppa in fler. Men vi ska inte släppa in fler människor än vad vi kan ta hand om. Vi får göra det på rätt sätt.
Gör det på rätt sätt och av rätt anledning bara!
Alla har olika åsikter. Jag hoppas bara att vi kan respektera varandras åsikter. Utan respekt, egna tankar och åsikter så är vi ingenting. Jag kanske inte tycker om hur någon tänker eller säger. Men respekterar det ändå.  Tycker någon på ett visst sätt, så betyder det inte att du behöver hålla med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0