Lite snurrig

Hej, kände att det var dags att skriva nu igen. Är sjuk och har varit det ett tag, men det är äntligen på bättringsvägen. Var på terapin tidigare idag och när jag kom hem, så var jag på jätte gott humör. Kändes så bra att ha varit där. Men det varade bara för en kort stund. Nu vet jag inte hur jag mår. Har suttit och funderat ett tag, men kommer inte på hur jag känner för tillfället. Mår jag bra?? Mår jag dåligt?? Jag har ingen jävla aning. Känner jag mig själv så jävla dåligt? Har diskat och städat i hela köket för att hålla mig sysselsatt, men nu behöver jag ta det lugnt. Men det är när jag tar det lugnt som alla tankarna kommer. Vill att älsklingen ska sluta prata i telefon nu och bara komma och lägga sig med mig i soffan. Skulle inte överleva utan honom. Han betyder allt för mig. Han kan få mig att må bättre än vad någon annan kan. Han gör mig lycklig. Jag känner mig trygg tillsammans med honom. Men samtidigt som detta så kan ingen få mig att må så dåligt som han kan få mig att göra. Men som tur är händer det inte ofta. Måste ta och sluta tänka nu, min hjärna äter upp mig.
Kram på er

Hej på er.

Hej på er, det var ett tag sen jag skrev nu, men har verkligen inte haft tid. Just nu sitter jag hemma med D:s dotter. Hon är helt jävla underbar. Har spelat monopol hela dagen och haft jättte mysigt. Just nu sitter hon vid den andra datorn och skriver jätte mycket till mig via facebook. Säger till henne att det är lite onödigt, eftersom att vi sitter precis bredvid varandra.
S ligger fortfarande på sjukhus och jag oroar mig, fast oroar mig inte lika mycket som jag gjorde för några dagar sen. Det börjar gå framåt och jag är så glad över detta. Hon vaknar nog inom kort och förhoppningsvis ska hon inte ha några större skador efter olyckan.
I fredags var jag ute med min pappa och lite annat folk. Då hade jag riktigt roligt för första gången på väldigt länge. Hade M varit med så hade den dagen blivit helt perfekt. Lägger upp en liten film någon dag om jag orkar och några foton. Nu ska jag vara social med den lilla gullungen jag har här.
Ha det så bra, så skriver jag snart igen.

Trötter

Hej på er gott folk. Är jätte seg idag. Var på terapi tidigare och efter det så ha jag bara tagit det lugnt. Ville åka och hälsa på S på sjukhuset, men kom på att det nog är bäst om jag inte gör det. Har nämligen fått feber. Börjar kännas lite i halsen också och har legat och hostat inatt. Ja tycker inte om att jag har så jävla lätt för att bli sjuk. Har iaf börjat äta äpplen nu. Så om ett tag kommer jag antagligen inte bli sjuk lika ofta. Var på axessakuten häromdagen. Har mått så dåligt och knappt sovit sens S råkade ut för sin olycka, så blev sjukskriven. Känns ganska bra faktiskt, för behöver tid att vila upp mig och tänka lite. Började med min medicinering för ca 2 veckor sen och alla biverkningar har äntligen försvunnit. Är bara lite rädd att dom ska komma tillbaka när jag ökar på dosen. Nu ska jag ta och slappa lite framör tv:n.
Här kommer en liten bild på mig också. Såg såg man ut för ca 4-5 år sen :)

Ni får ha det så bra så skriver jag snart igen.

Jag är duktig

Fyfan va trött jag är nu. Har städat hela dagen och är inte klar än. Har en liten paus framför datorn nu. Ska strax ner till tvättstugan och sen blir det att dammsuga och skura. Har ingen ork egentligen. Men det behövs verkligen. Har inte orkat städa överhuvudtaget dom senaste dagarna, pga S och att jag har mått så jävla dåligt. Det blir ganska mycket att göra, speciellt när man inte bara har sig själv att städa undan efter. Ska be älsklingen att gå ut med sopporna nu, medans jag ska fortsätta med resten.
Ni får ha det så bra.

Fullt upp

Hej på er. Kom hem från terapin för en liten stund sen. Har legat och kelat med Nemesis en liten stund. Är jätte trött, men har knappt sovit någonting dom senaste dagarna. Ska antagligen iväg till sjukhuset en liten stund sen och hälsa på S. Och så ska jag städa, tvätta, plantera om våra blommor och mycket mer. Blir fullt upp idag.
Ni får ha det så bra, så skriver jag mer när jag har tid.

Oroar mig och hoppas att det blir bra.

Hej på er. Kom precis hem från sjukhuset. Har varit och hälsat på S. Ska dit igen senare. Det är jobbigt att se någon som man bryr sig om så mycket, så pass skadad som hon är. Har knappt sovit någonting inatt. Men det är riktigt svårt att sova när man inte riktigt vet om hon kommer bli bra eller inte. Orkar inte skriva så mycket mer nu. Men det förstår ni nog. Ha det så bra.

Alla mina tankar går till S och hennes familj...

Alltid ska det hända hemska saker. Hade börjat få hopp. Inget riktigt hemskt hade hänt på länge och jag hade börjat med terapi och äntligen fått medicinering. Allt började se ljust ut för en gångs skull. Men så ska detta hända. Vi lever i en hemsk värld. Och jag har kommit på att det är onödigt att hoppas, onödigt att tro, för man blir bara besviken.
S en väldigt nära vän till M och även till mig, har varit med i en olycka. Allt jag kan tänka på just nu är henne och hennes familj och jag ser världen som en väldigt hemsk plats just nu. S och jag kom inte alltid bra överens, men jag bryr mig om henne. Och jag hoppas att hon kommer att klara sig. Vi var på sjukhuset tidigare idag och det var jätte hemskt. Hon lever fortfarande och läkarna tror att hon kommer att överleva. fast läget är riktigt allvarligt. M mår jätte dåligt pga det här och jag vet inte riktigt vad jag kan göra. Världen är orättvis!!!!

Tittar på kryssningar..

Mår inte alls bra, men har inte spytt idag iaf. Får hoppas att jag klarar mig utan spy resten utav dagen med bara. Och har jag tur så kommer jag iväg på terapin och till skolan imorgon.
Just nu sitter jag vid datorn och tittar på olika kryssningar. Vi har antagligen inte råd, men det hade varit så jävla skönt att komma iväg. M har ju lite pengar på sitt sparkonto, men dom ska vi egentligen ha till en ny sommarstuga. Om jag hade haft råd hade jag beställt en kryssning på en gång. I värsta fall får vi ta ett lån. Tror att det hade varit bra både för mig och M att få komma iväg och bara njuta utav livet ett tag. Nu ska jag titta vidare och se om jag kan hitta någon bättre kryssning än den jag redan har fastnat för.
Ha det så bra

Sjuk...

Jävla skit. Jag har gått och blivit magsjuk. Jag hatar att vara sjuk. Inte nog med att jag mår dåligt av min nya medicin, nä jag ska vara sjuk också. Jag får visst aldrig må bra. Kunde inte sjukanmäla mig till skolan heller. För hjärntorget.se funkar inte. Så nu ligger jag här i soffan och tycker riktigt synd om mig själv. Försökte äta lite förut, men det var visst ingen bra ide. Jag vill vara frisk och må bra. Ska börja äta äpplen har jag bestämt, det är tydligen bra för immunförsvaret. Blir kanske inte sjuk lika ofta om jag äter det. Blir sjuk så fort jag är i samma rum som någon som är lite sjuk. Och alltid är det någon som är sjuk på bussen eller någon annanstans där jag är. Och min kropp orkar inte kämpa emot virus och sånt. Usch och blä på att må som jag gör nu.
Ni får ha det bra och jag hoppas att ni mår bättre än vad jag gör.


RSS 2.0