Medicin

Har börjat med min nya medicin nu. Mår inte så jätte bra, men det är något man får räkna med. Har bara legat i soffan hela dagen och svettats. Men det ska bli bättre när jag ätit den ett tag. Min hjärna spökar lite me mig och jag känner mig inte riktigt som mig själv. Säger till mig själv att det är medicinen. Och det hjälper. Det kommer bli bättre om några veckor. Och då ska jag förhoppningsvis vara bättre än innan medicinen. Fortfarande vara jag, fast lite gladare. Jag orkar inte må som jag har mått och med medicinen och terapin så ska det nog bli bra, även om det kan bli lite sämre innan det blir bättre. Även om jag inte mår så bra just nu, så har jag hopp. Hopp om att jag kommer att få må bättre. Jag är så trött på att må som jag gör och har flera gånger funderat på att ge upp. Men nu ser jag en ljusare framtid. Så även om det känns väldigt jobbigt just nu, så tror jag faktiskt att det kommer att bli bättre och den känslan får mig att kämpa vidare.

Måste även skriva att jag älskar M. Han är den enda mannen jag någonsin älskat och utan honom hade jag inte orkat kämpa. Han har hjälpt mig att hjälpa mig själv och är så jävla underbar. Ibland förstår jag inte hur han orkar med mig, men jag är så jävla glad att han gör det. Vet inte vad jag hade tagit mig till utan honom vid min sida<3

Till min Jenny..

Istället för att skriva om dig, så tänkte jag att jag skriver till dig.
Jag älskar dig och kommer alltid att göra det och jag vet att du älskade mig. Du skulle bara veta hur jobbigt det är att leva utan dig. Jag har aldrig mått riktigt bra och det vet du. Men du fick mig alltid att le. Jag kunde vara helt förstörd  ibland men så fort du kom mådde jag bättre. Du gjorde mig lycklig. Att leva utan dig var någonting jag aldrig kunde tänka mig. Och nu har jag levt utan dig i nästan 2 år.
Jag har M. Han är min stora kärlek och jag älskar honom. Men hur lycklig han än gör mig så är jag inte hel. Du fattas. Du var en del utav mig. Du betydde mer än något annat. Varje dag är en plåga. Du skulle bara veta hur det känns att vakna upp på morgonen och veta att den som betyder mest för dig inte längre finns. Jag hatar att du inte finns. Det gör så ont att leva utan dig Jenny..


Bakis..

Hej gott folk. Sitter vid min dator och har ganska tråkigt. Blev lite festande igår, så är lite bakis idag. Var även hos läkaren igår. Fick ny medicin eftersom att jag blev allergisk mot den första. Har inte börjat ta den än. Ska börja imorgon och jag hoppas att den hjälper.
Ha det så bra

Jävla piller

Hej gott folk. Just nu sitter jag vid datorn och äter lite chips. Ska snart iväg på terapi och sen blir det skola. Satte mig här häromdagen för att skriva, men det kom inga ord. Jag har sovit jätte dåligt i natt. Har bara legat i sänge och undat vad det är för fel.
Jag äter nämligen cerazette. För dom som inte vet, så är det ett minipiler. Dessa finns inte längre att få tag på och jag har undrat varör ett tag. I tidningen stod det för ett tag sen att dom var slut. C en tjekompis till mig äter också dessa. Och när hon i tisdags skulle hämta ut fler på apoteket så sa dom til henne att dom hade, men att dom inte fick lämna ut. Att dom skulle skickas tillbaka. Efter detta så blev mina misstankar om att det är något fel på tabletterna större. Min sambo ringde igår upp till Schering-Plough Ab som är ombud till dom som tillverkar dessa. Dom påstod att det inte var något fel. Men jag tror att den han pratade med ljög. Jag har ätit dessa tabletter i flera år utan några biverkningar. Men har plötsligt fått det. Och detta endast på dom nya tabletterna som jag hämtade ut ca en vecka innan dom drogs in. Först så trodde jag att jag blivit gravid trots att jag ätit piller, men det har jag inte blivit. Men jag mår illa, har ont i brösten med mera. Har även fortarande inte fått mens och den skulle jag haft redan förra året. Och nu sitter jag och funderar på om jag verkligen vågar fortsätta äta dessa. För varför finns dom inte att få tag på? Och varför skulle apoteket ha men inte få ge ut om det inte var något fel på dom?
Nu måste jag dra. Ha det så bra.

Jävla värk...

Har jätte ont i mitt högra knä och vet inte varför. Det har hållt på i flera timmar nu och jag kan inte ens gå. Vill bara att värken ska släppa. För jag står fan inte ut!! Funderar på att åka till sjukhuset, fast att jag verkligen hatar sjukhus. Det är även alltid flera timmars vänteitd. Men vet fan inte vad jag ska ta mig till annars. Skriver mer någon annan dag. Nu ska jag lägga mig i soffan en stund och fundera på om jag ska åka iväg eller inte.
Ha det så bra.


Terapi...

Hej på er igen. Det var ett tag sen jag skrev. Men har inte direkt haft någonting att skriva om. Nu på våren, så har jag terapi 3 gånger i veckan. Det verkar faktisk riktigt bra. Så jag kom precis hem därifrån. På tisadar och onsdagar är det gruppterapi och på torsdagar indvidualterapi. Känns faktiskt bra att man inte är ensam om att må som man gör. Ska inte skriva så mycket mer om det, eftersom att det som händer där, ska stanna där. Tycker iaf att det är bra.
Skulle egentligen till skolan idag efter terapin, men pratade med min lärare igår och vi skulle ha prov, så jag behövde inte komma. En sak som är väldigt dumt nu, är att dom inte har ändrat på mitt schema än. Så ska ta upp det med dom i skolan imorgon. Och sen så ska jag försöka flytta fram terapin på torsdagarna med en timme, eftersom att jag inte vill missa för mycket i skolan.
Just nu är jag faktiskt riktigt glad. Kanske inte glad direkt. Men känner att allt är bra. Jag har hopp. Jag ser en ljusare framtid. Jag känner att jag klarar det här, jag känner att jag kommer att börja må bättre. Det är riktigt skönt att känna och tänka som jag gör just nu.
Ska ta och väcka älsklingen nu.
Ni får ha det så bra tills jag skriver igen.

Hej på er

Hej gott folk. Har inte skrivit på ett tag nu. Har hänt ganska mycket sens sist. I Julas så åkte jag och älsklingen upp till min farmor. Det var helt underbart. Fick träffa mina efterlängtade släktingar, äta gott och bara njuta utav livet. Det var bara en sak som var jobbig och det var att M hade så ont. Hade han inte haft ont, så hade julen varit 100% perfekt. Efter att vi varit hos min farmor och sovit där i 2 dagar så åkte vi vidare. Vidare till M:s faster. Hon var jätte trevlig och vi sov även där i 2 dagar.
Sen åkte vi hem igen, men inte själva. V en gammal kompis till mig följde med ner hit, och en killkompis till henne. Hon skulle nämligen hit och fira nyår med sin bror. Hennes killkompis (R) fick sova hos mig och M i några dagar. Och på nyårsafton var han riktigt snäll och tog med mig och älsklingen på resturang.
Har mycket mer att skriva, fast det får bli en annan dag. Kram på er

RSS 2.0