Terapi...

Hej på er igen. Det var ett tag sen jag skrev. Men har inte direkt haft någonting att skriva om. Nu på våren, så har jag terapi 3 gånger i veckan. Det verkar faktisk riktigt bra. Så jag kom precis hem därifrån. På tisadar och onsdagar är det gruppterapi och på torsdagar indvidualterapi. Känns faktiskt bra att man inte är ensam om att må som man gör. Ska inte skriva så mycket mer om det, eftersom att det som händer där, ska stanna där. Tycker iaf att det är bra.
Skulle egentligen till skolan idag efter terapin, men pratade med min lärare igår och vi skulle ha prov, så jag behövde inte komma. En sak som är väldigt dumt nu, är att dom inte har ändrat på mitt schema än. Så ska ta upp det med dom i skolan imorgon. Och sen så ska jag försöka flytta fram terapin på torsdagarna med en timme, eftersom att jag inte vill missa för mycket i skolan.
Just nu är jag faktiskt riktigt glad. Kanske inte glad direkt. Men känner att allt är bra. Jag har hopp. Jag ser en ljusare framtid. Jag känner att jag klarar det här, jag känner att jag kommer att börja må bättre. Det är riktigt skönt att känna och tänka som jag gör just nu.
Ska ta och väcka älsklingen nu.
Ni får ha det så bra tills jag skriver igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0