Jag förlåter dig inte

Nu är jag snäll och skriver inga namn, men dom som står mig nära, vet vem jag menar.
Det finns en person som jag verkligen inte tål. S, hon är en äcklig liten människa som har stulit mediciner utav mig och M. Problemet är att M är för snäll och för förlåtande. Inte alltid så bra. Jag vill aldrig mer ha med denna människa att göra. Litar inte på henne, men M vill ge henne en andra chans. Förstår mig verkligen inte på honom just nu. Ska allt vara bra helt plötsligt, bara för att hon sagt förlåt?? Jag däremot är inte lika snäll. Jag kommer aldrig att lita på en människa som snor utav sina såkallade vänner. Viktiga mediciner som vi faktikt har behov utav. I mina ögon kommer hon alltid att vara äcklig. Av mig kommer hon inte att bli förlåten...
Var bara tvungen att skriva av mig lite, är väldigt upprörd för tillfället.

God natt

Ska precis gå och lägga mig. Dagen har varit helt ok, fast att jag har varit väldigt trött.
Har ett hål i min vänstra fot just nu, så kan knappt gå. ???
Tog precis mina sömntabletter, så inatt ska jag föhoppningsvis kunna sova gott.
Ha det bra

Igår var ingen bra dag.

Igår mådde jag så dåligt att jag funderade på att ta livet av mig. Som vanligt var det min jävla huvudvärk.
Åkte till systemet vid 10:30 och köpte några cider, påväg hem kände jag hur det började dunka i huvudet. När jag väl var hemma hade jag så ont att jag knappt kunde röra på mig. M sa till mig att P skulle komma på besök. Och jag var egentligen inte på humör för det. Han kom och det var plannerat att vi skulle grilla och dricka lite gott. Men jag hade så jävla ont att jag bara låg i sängen och tyckte synd om mig själv. Jag hade så ont att jag inte ens klarade av att gråta. Allt jag ville var att slippa denna smärta. Dom fick iaf grilla och ha det trevligt. Jag kunde inte äta, för med den kraftiga huvudvärken kommer illamåendet. Så jag låg där i sängen krmandes om en hink. Vid 23:00 spydde jag äntligen. Och efter det somnade jag.
Nu mår jag iaf bättre. Men jag är så trött på att känna denna smärta. Jag vet att den kommer komma tillbaka igen. Vill inte. Men finns inget jag kan göra åt det. Har överlevt hittills och gör väl det i fortsättningen med.

Jag är här igen.

Hej på er. Inte för att jag tror att det finns några läsare kvar. Har inte alls haft någon lust att skriva dom senaste månaderna, men nu är lusten tillbaka. Den senaste tiden har det hänt en del, som jag inte orkar skriva om, men det viktigaste är att jag ha fokuserat på mig själv och mitt mående. Jag mår inte så bra som ni vet, men jag är så glad över att jag har så fina människor runt omkring mig som stöttar mig.
Jag oroar mig så mycket hela tiden. Tänker på framtiden. Tänker så mycket på framtiden att jag nästan glömmer bort att leva i nuet. Är så stressad hela tiden med, något som gör att jag inte alls mår bra. Blir stressad av minsta lilla sak. Vilket är väldigt jobbigt som jag nu försöker att jobba med. Försöker ta en lugn stund för mig själv varje dag, men det är svårt. Har för mycket tankar.
Kram på er

RSS 2.0