vet inte

Hej på er. Det var ett tag sen jag skrev. Har skaffat mig ett block som jag skriver mycket i. Där skriver jag om allt det privata som jag inte kan skriva om här. Riktigt skönt att skriva av sig.
Jag mår inte så bra och känner att jag inte vet någonting. Är så ledsen hela tiden. Har inte mannen jag älskar längre och det är mitt egna fel. Allt jag vill egentligen är att vara med honom, och jag tror att det är för att andra inte vill det som jag inte är det. Jag blir påverkad utav andra så lätt.
Ja vi bråkade mycket. Han var inte alltid snäll. Men ofta var det mitt fel, det är något som andra inte riktigt förstår.
Jag har varit riktigt elak. Men folk tror inte att lilla jag kan vara elak och klagar bara på honom och säger att jag måste lämna honom. Och tillslut så gjorde jag det. Men jag ångrar mig så mycket. Han är min stora kärlek.
Jag har en diagnos som heter boderline. Jag pendlar väldigt mycket i humöret och kan göra dumma impulsiva saker, jag har mycket ångest och kan vara riktigt jävla jobbig ibland. Jag ser saker på ett väldigt konstigt sätt. Svart eller vitt. Finns ingen gråzon. Men börjar hitta det. Mycket tack vare min terapi. så när allt är bra så är det bra, men minsta lilla som får mig att må dåligt gör att allt är skit och då mår jag riktigt dåligt och jag gör allt större än vad det egentligen är. Kan inte tänka då. Men ser det i efterhand. Man behöver inte bli helt galen för att man spiller ut ett glas med vatten, det är ju egentligen bara att torka upp.
Vet inte vad jag ska göra. Vill hitta tillbka till M. Men är rädd för vad alla andra tycker. Jag älskar honom och fattar inte varför det ska vara så svårt för andra att förstå.

RSS 2.0