Resa snart igen :)

Hej på er. Det var ett tag sen jag skrev något nu. Har haft så mycket att göra. Praktiserar och går i terapi. Idag har jag bokat en resa. Så snart åker jag till Turkiet. Längtar jätte mycket. Det är en allinclusive resa. Så jag behöver knappt ha med mig några pengar. Förutom att allt ingår på hotellet finns det även en bar på stranden en bit bort där allt ingår. Kommer att ta med mig ca 200 kronor att handla för. Det är jätte billigt där nere.
Skriver mer senare, ha det så bra!

Barnlängtan

Jag vill ha barn. Har längtat efter det, sens jag var ca 13 år. Då var jag för ung. Jag visste det, men sa till mig själv det är bara att vänta i några år. Jag har väntat. Jag skulle ha barn innan jag fyllde 20. Men inte har jag det.
Sen så kan ni komma med era kommentarer om att jag är för ung och att jag ska leva först. Jag vet vad jag vill ha. Jag kommer inte att få det än på ett tag. Men jag vill och jag är ledsen för att jag inte har det. Alla tycker olika och tycker ni att jag verkar dum i huvudet så får ni tycka det. Det är mitt liv inte erat.
Många vill tänka på karriären och sånt först. Men det vill inte jag. Behöver inte ett bra jobb och massa pengar. Jag behöver bara tillräckligt med pengar för att klarar av att försörja mig och en familj. Jag behöver inte ha alla dessa matriella ting. Jag praktiserar på ett dagis nu. Jag trivs jätte bra, men det är så tråkigt att komma hem. Sen så får alla andra barn. Känner väl ca 10 personer som har fått eller ska få barn i år. Vill vara glad för deras skull. Är glad för deras skull, men samtidigt så är jag avundsjuk. Tycker inte om att vara det.
Nu ska jag försöka tänka på annat. Ha det så bra!


RSS 2.0