Barnlängtan

Jag vill ha barn. Har längtat efter det, sens jag var ca 13 år. Då var jag för ung. Jag visste det, men sa till mig själv det är bara att vänta i några år. Jag har väntat. Jag skulle ha barn innan jag fyllde 20. Men inte har jag det.
Sen så kan ni komma med era kommentarer om att jag är för ung och att jag ska leva först. Jag vet vad jag vill ha. Jag kommer inte att få det än på ett tag. Men jag vill och jag är ledsen för att jag inte har det. Alla tycker olika och tycker ni att jag verkar dum i huvudet så får ni tycka det. Det är mitt liv inte erat.
Många vill tänka på karriären och sånt först. Men det vill inte jag. Behöver inte ett bra jobb och massa pengar. Jag behöver bara tillräckligt med pengar för att klarar av att försörja mig och en familj. Jag behöver inte ha alla dessa matriella ting. Jag praktiserar på ett dagis nu. Jag trivs jätte bra, men det är så tråkigt att komma hem. Sen så får alla andra barn. Känner väl ca 10 personer som har fått eller ska få barn i år. Vill vara glad för deras skull. Är glad för deras skull, men samtidigt så är jag avundsjuk. Tycker inte om att vara det.
Nu ska jag försöka tänka på annat. Ha det så bra!


Kommentarer
Postat av: CrazygirlFromnorway

jeg er bare 14 og har også veldig lyst på barn, men jeg hvet jo at jeg er for ung, så jeg kan forstå deg veldig godt. Mange av de jeg kjenner syns heller ikke at jeg burde få barn som ung, fordi da går jeg glipp av så mye og blabla... så jeg skjønner deg veldig godt:)

2012-06-12 @ 22:29:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0