Min lilla hjärna

Hej på er. Jag börjar bli sjuk, vilket inte alls är roligt. Nu när våren börjar komma, så vill man ju vara ute. Istället sitter jag här inne och fryser. Idag har jag städat, är inte riktigt klar, men nästan och tycker att jag förtjänar en liten paus framför datorn. Jag försöker att hålla mig så sysselsatt som möjligt. Då tänker jag inte lika mycket. Är så trött på min hjärna, och när jag tänker så blir jag bara mer förvirrad än vad jag redan är.
Någonstans på vägen dom senaste åren har jag tappat bort mig själv. Vet inte vem jag är längre, vet inte vad jag vill. Dags att hitta mig själv igen, men vet inte hur. Jag försöker göra det som är bäst, men vet inte vad som är bäst. Jag försöker göra sånt som får mig att må bra, men vet inte vad som får mig att må bra.
Nu snurrar hjärnan lite för mycket igen. Det är ganska komplicerat i min lilla hjärna.
Ska nog ta och städa klart nu.
puss på er

lite ledsen

Jag letar efter lägenhet. Letar nästa varje dag, men får inget. Just nu är jag så trött på mitt liv. Vill bara ha ett eget ställe. Ett eget Ställe där jag kan vara mig själv. Där jag kan göra vad jag vill. Samtidigt kan jag inte sluta tänka på M, älskar honom. Men förstår inte varför. Vi har inte haft det bra på länge och jag lurar bara mig själv om jag tror att det kan bli bra igen. Det är dags för mig att gå vidare. Men jag vet inte hur... Ni får ha det så bra iaf.

Radera/inte radera?

Tänkte ta bort lite inlägg tidigare, men vet ej om jag ska göra det.
Har texter och bilder på en person som inte längre är en del utav mitt liv. Varför tänker jag inte skriva. Vet att jag inte vill ha kvar det, men borde kanske ha det ändå. Det har ju ändå varit en del utav mitt liv.
Nu ska jag försöka hitta på något. Min hjärna börjar snurra för mycket och det orkar jag verkligen inte nu.
Jag lovar att jag ska försöka blogga lite oftare.
Puss på er

I småland.

Hej på er. Tyckte att det var dags att skriva lite igen. Var ett tag sen, men har verkligen inte haft lust.
Just nu är jag hemma hos underbara Marie och hennes familj i Lammhult. Åkte hit i tisdags och jag stormtrivs.
Idag har jag gråtit. Tycker inte om att gråta, känner mig så löjlig. Vet inte varför jag gör det. Men jag behövde väl det.
Har tänkt så mycket på M. Jag älskar honom så mycket. Men jag vill inte älska honom. Allt hade varit så mycket enklare utan mina känslor. Kan inte beskriva smärtan jag känner. Som knivar i hjärtat på mig. Men jag försöker vara stark. Har jag överlevt min bästa väns död överlever jag nog det här med. Just nu önskar jag att hon fanns här med mig. Hon var min styrka mitt hopp, min tvillingsjäl. :(
Ibland undrar jag om smärtan någonsin kommer att bli enklare.
Hade jag inte haft M vid min sida när Jenny dog hade jag inte levt idag. Och nu har jag inte honom heller. Allt känns så jävla hopplöst. Har ingen livsglädje längre.
Har iaf varit skönt att komma bort. Slappna av och stänga av hjärnan en stund. Är glad över att det finns fina människor i mitt liv. Är så glad över att MARIE finns!!
Har spelat mycket spel när jag har varit här. När jag spelar, koncentrerar jag mig på spelet så mycket att jag inte märker att jag är ledsen. Men så fort jag inte gör något kommer alla känslor.  Då kommer all smärta. Vill bara ta bort smärtan, men det går inte. :(
Ni får ha det så bra iaf...
RSS 2.0