Kort

Kan ju vara kul att se lite bilder och inte bara text. Så här får ni :)
 
 
 
Min ena katt <3
 
 

 
 
 
 
 

Here I am

Har inte bloggat på jätte länge. Kännts så fel. Vet inte riktigt varför. Jag sitter fortfarande ganska mycket på instagram. Men där delar man inte med sig på samma sätt. Utan lägger bara upp bilder typ.  Jag skriver fortfarande mycket. Det får mig att koppla av. Och på det sättet får jag ut en del som är för jobbigt att säga. Men delar inte med mig lika mycket. Vet inte varför det har blivit så. Känts för privat kanske. Just nu Sitter jag ensam hemma, M är och köper korsetter med S. Undrar varför han aldrig följer med mig och shoppar för. Skit samma.
 
I helgen var jag ute med C och några fler. Hade riktigt roligt faktiskt. Kunde koppla av för första gången på väldigt länge. Går ju typ bara hemma hela dagarna i vanliga fall. Har tröttnat på att vara hemma. Käner mig gammal, fast att jag egentligen inte är så jävla gammal.
Nä, nu sitter jag och dagdrömmer. Tappade bort mig helt. Önskar att jag var rik. Finns så mycket jag vill göra. Men som jag inte kan pga ekonomin. Får skriva mer senare eller någon annan dag. Känner inte att tankarna hör ihop. Lite för mycket i huvudet på en gång för att det ska kunna bli något bra utav det.

RSS 2.0